taitzelu scrie:eu am casetofon si in portbagaj este magazie de cd-uri, pot sa raman si cu magazia respectiva si sa imi fac o intrare jack pt telefon??
Nu merge, incearca si o magazie de casete, cred ca se mai gasesc pe ici pe colo!!
funny... pai asa am luat masina... si sincer nu vreau sa pun un cd player aftermarket pentru ca nu se leaga cu nimic in interior. prefer sa raman la "casete" si sa fie in acelasi "ton" interiorul:))
--------------------------------
TM 01 TZL -> Mini One R50
cred ca pot eu sa imi dau cu parerea si astept sa imi dea peste nas @adrian daca spun o prostie.
Cand comut de pe fm pe magazia de cd-uri, e connectat pe "circuitul"de care spunea el. deci nu poti sa ai si mufa mama jack si magazie (cel putin asta m-am gandit eu)
--------------------------------
TM 01 TZL -> Mini One R50
Imi pare rau daca observatiile mele seamana uneori cu datul peste nas,dar asta din cauza ca profesia mea nu se face dupa "ureche".Un lucru este cert,functioneaza numai la masini dupa septembrie 2002.Functia Aux in este activata de cele 3 piese electronice din cablu.Daca ai magazie CD,demonteaza radio si vezi daca ai liberi pinii 9 si 10 din mufa.E simplu.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power