Suport Tablete 7"-11" Nextbase, prindere pe tetiere

nextbase
Membru nou
Mesaje: 1
Membru din: Lun Oct 31, 2016 10:52 am

Suport Tablete 7"-11" Nextbase, prindere pe tetiere

Mesaj de nextbase » Lun Oct 31, 2016 3:52 pm

Sistemul universal de montare Nextbase este un dispozitiv activ de prindere a tabletelor, prevazut cu port USB 2.0. Usor de instalat si confectionat din materiale de calitate, acest produs reprezinta cea mai simpla si sigura solutie pentru vizionarea filmelor pe tableta atunci cand sunteti in miscare.
UniMount_altpic_3.jpg
Cu un mecanism de ajustare foarte simplu, sistemul de montare universal Nextbase este compatibil cu tablete de la 7 la 11”. Designul de inalta calitate si corpul de aluminiu intrunesc standardele testului de rezistenta ECE-R17.Acesta este singurul sistem din lume care a atins acest standard si care ofera siguranta pasagerilor aflati in miscare.

Suportul universal UniMount de la Nextbase este singurul sistem de montare a tabletei in masina conceput in conformitate cu standardul european de siguranta ECE R17. Acest suport este compatibil cu toate tabletele de la 7″ la 11″, inclusiv cu noul iPad mini – astfel incat pasagerii se pot bucura de filme usor si sigur in timpul calatoriei. Nextbase s-a gandit si la modul de incarcare a tabletei in masina. Cablul de 12v cu adaptor pentru bricheta din masina ofera conexiune USB 2.0 pentru incarcare. Acest lucru permite folosirea cablului standard USB la dispozitivele dvs. pentru alimentare in timp ce calatoriti. Sistemul de montare Nextbase Click & Go ofera ore intregi de utilizare si o calatorie linistita!
UniMount_altpic_1.jpg
Accesorii
  • Cablu alimentare, 1.8 m cu soclu 4.0 mm (soclu bricheta auto)
  • manual instalare rapida
  • cheie imbus
Se ofera factura si garantie 24 luni.

Pret: 295 RON

Contact:

Marian 0740204010

Scrie răspuns