Vreau sa cumpăr un mini s

Lvk
Membru nou
Mesaje: 1
Membru din: Joi Mai 03, 2018 10:14 pm

Vreau sa cumpăr un mini s

Mesaj de Lvk »

Salutare,

Va rog sa ma ajutați ca info de masina, orice informație este buna.
Ce probleme au ele in general

Avatar utilizator
dedant68
Viteza 6
Mesaje: 640
Membru din: Mar Noi 28, 2017 8:09 pm
Localitate: Craiova, Voinesti(DB), Targoviste, Plymouth(United Kingdom)
Contact:

Re: Vreau sa cumpăr un mini s

Mesaj de dedant68 »

Salut,
Daca ai scris in acest topic, presupun ca doresti un S din generatia a II-a :mrgreen:
Pentru ca niciun automobil nu este perfect si fiecare marca/model are dezavantaje, la modelul S poti avea probleme la cateva sisteme/echipamente. Multe dintre cauze sunt generate de lipsa intretinerii si monitorizarii functionarii echipamentelor din partea proprietarului.
1. Defectiuni in kitul de distributie ( Timing Chain) care paote incepe cu uzura tensionerului( schimbare usoara cu cost redus), pana la uzura lantului si distrugerea ghidajelor pentru lant. Uzura este perceputa in special la pornirea la rece printr-un zgomot metalic in compartimentul motor, asa numitul 'death ratlle'. Kit-ul si manopera au preturi mari, iar daca nu se intervine la timp apar avariI mari la motor cu costuri de 2000-3000 euro. Se poate evita uzura prematura prin verificarea periodica a nivelului de ulei, schimbul periodic de ulei si filtru ( max. 10.000 km), precum si prin utilizarea unui ulei de marca ( recomand uleiuri SUA: Amsoil sau Red Line).
2. Pierderi de ulei acolo unde exista garnituri si apare uzura acestora in timp. Cele mai intalnite: baia de ulei, carcasa filtru de ulei, capac filtru de ulei si capac superior motor.
3. Probleme in sistemul Valvetronic cauzate in cea mai mare parte din lipsa presiunii de ulei( nivel scazut), impuritatea uleiului si calitatii acestuia.
4. Cadrul de sustinere radiator lichid de racire este din plastic( necesita verificare periodica :arrow: vibratii, gropi, etc. duc la slabirea prinderilor si pierderi de lichid in partea inferioara).

Numai bine,
Imagine Imagine Imagine

Avatar utilizator
Sharpe
Veteran
Mesaje: 2017
Membru din: Sâm Iul 11, 2009 10:17 am
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Vreau sa cumpăr un mini s

Mesaj de Sharpe »

adica ...S din gen 1 pt tine nu exista? :(
recomand S R53 fab 2005-2006 ....nu are prb -le enumerate mai sus .....nu are turbo are compresor dar cu max 2000 lei se transforma in fiara cu 200 cai :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
.......ghost...

Scrie răspuns