AKAtelier: Service Cutii Automate

AutoKappa
Membru nou
Mesaje: 5
Membru din: Mar Feb 11, 2014 3:28 pm

AKAtelier: Service Cutii Automate

Mesaj de AutoKappa »

AKAtelier este un concept modern, ce conlucreaza cu service-uri de profil si producatori din Europa si ofera servicii competente si profesionale in repararea si mentenanta cutiilor automate europene, americane si asiatice. Un service unde aparatura tehnica de ultima generatie si inginerii auto specializati in Germania si Spania formeaza o echipa buna si eficienta pentru rezolvarea tuturor problemelor dumneavoastra. Service-ul nostru situat in Craiova, strada Bariera Valcii, nr. 51, trateaza cu profesionalism toti clientii si garanteaza calitatea pieselor si a reparatiilor precum si asistenta tehnica permanenta pe teritoriul Romaniei. Pentru mai multe detalii ne gasiti la adresa http://www.ateliercutiiautomate.ro sau la numarul de telefon 0740.060.832. Va asteptam!

Imagine

PS: Speram ca am postat in sectiunea corecta, iar daca nu, rugam un moderator sa mute topicul in categoria potrivita. Va multumim!
sorinh
Membru nou
Mesaje: 4
Membru din: Vin Sep 28, 2018 9:09 pm

Re: AKAtelier: Service Cutii Automate

Mesaj de sorinh »

Buna ziua, am un mini cooper r56 1.6 benzina , automat, si am o problema la cutie, in treapta 4 patineaza, se tureaza masina si nu ia treapta decat destul de greu, o folosesc pe manual si cand ii dau treapta 4 trebuie sa o las fara sa o accelerez 3 4 sec apoi ia treapta si totui ok. Mai sunt sanse sa repar aceasta cutie?
Multumesc!
Scrie răspuns