10% reducere la jante aliaj

Avatar utilizator
anveloshop
Membru nou
Mesaje: 16
Membru din: Joi Dec 14, 2017 3:22 pm
Contact:

10% reducere la jante aliaj

Mesaj de anveloshop » Lun Aug 13, 2018 3:17 pm

Oferim 10% reducere la jantele achizitionate din configurator. Reducerea se aplica la pretul afisat, fara sa fie nevoie de coduri de reducere adaugate. Avantajul achizitie de jante din configurator il reprezinta siguranta potrivirii pe masina. Pentru a folosi configuratorul, trebuie sa introduceti informatii despre masina precum anul de fabricatie, motorizare, tipul de caroserie, an fabricatie, etc, iar astfel va vor fi afisate doar jante aliaj compatibile complet cu masina pe care o aveti, fara a fi nevoie sa faceti adaptari.

Profitati de aceasta ocazie si achizitionati un set de jante aliaj ieftine pentru masina dvs, la un pret accesibil. Nu va recomandam sa optati jante aliaj care sunt copie dupa cele originale, acestea neavand niciun control strict al calitatii si putand sa cedeze in orice clipa, oferind un grad scazut de siguranta.

Tineti cont ca setul de jante auto impreuna cu anvelopele reprezinta contactul pe care masina il are cu asfaltul, prin urmare este crucial ca acestea sa fie intr-o stare buna pentru a putea conduce in siguranta si la performante maxime.

Scrie răspuns