MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Aici gasiti discutii si anunturi mai vechi
Scrie răspuns
Avatar utilizator
Grosos Antonio
Viteza 6
Mesaje: 515
Membru din: Vin Ian 22, 2010 2:40 am
Localitate: München - Germany

MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Mesaj de Grosos Antonio »

Recomand sa venim fiecare cu idei de meniu pentru seara de vineri si sambata 16 - 17 aprilie. Fiecare are diferite preferinte, si voiam sa va intreb daca preferati sa facem un meniu sau fiecare isi comanda atunci.
Daca ajungem sa facem un meniu veniti cu idei si preferinte.

voi scrie cateva idei dupa gusturile mele:


Startere:
Carpaccio
diferite supe
Salata
Bruschetta (diferite: legume, somon, ton, etc)
Standardele aperitive obisnuite la noi cu tot felul de sunca si salam si branzeturi
Tomato-Basil Skewers (scobitori cu rosii de cocktail, frunza de busuioc, mozarella) - foarte usor de facut si delicioase
Cruditati cu ceva sosuri, dressing-uri
Humus cu carne tocata si lipie sau chips
Jumatate de cartof cu branza si carne bacon, la cuptor
Deviled Eggs - Oua fierte cu boia iute si mustar
Chiftele in sos Curry
Clatita pane - Clatita impaturita in triunghi, cu sunca si branza topita inauntru, si data prin mix de pane si prajita (e delicios) si servita cu sos de lamaie :)

Felul 2 sau Meniul Principal:

Steak cu cartof copt si smantana cu usturoi (facem stinky party)
Schnitzel Hawai - in loc de mix de schintzel -cornflakes si servit cu ananas si Dulceata (prea tare) si cartofi prajiti sau garnitura la alegere
Musaca
Mix de pui (aripioare, piept, pulpe) si mix de legume
Friptura de ...
Garnituri...

Desert:
All the sweet things.

Bauturi:
TOT CE ESTE,

Pofta buna copilasi.
Fişiere ataşate
Steak cu cartof copt
Steak cu cartof copt
fdc920981.jpg (7.04 KiB) Vizualizat de 5925 ori
Bruschetta
Bruschetta
cs_lifestyle_recipes_s-snacks_bruschetta.jpg (9.94 KiB) Vizualizat de 5925 ori
Cruditati
Cruditati
Tomato - basil skewers
Tomato - basil skewers
tomato basil skewers, eggs en cocotte 001.JPG (16.13 KiB) Vizualizat de 5925 ori
Carpaccio
Carpaccio
305248--Carpaccio.jpg (11.21 KiB) Vizualizat de 5925 ori
Ultima oară modificat Joi Feb 18, 2010 7:41 am de către Grosos Antonio, modificat 1 dată în total.
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
Avatar utilizator
Grosos Antonio
Viteza 6
Mesaje: 515
Membru din: Vin Ian 22, 2010 2:40 am
Localitate: München - Germany

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Mesaj de Grosos Antonio »

Schnitzel Hawai
Fişiere ataşate
1933840400Schnitzel_Hawaii.jpg
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
Avatar utilizator
Grosos Antonio
Viteza 6
Mesaje: 515
Membru din: Vin Ian 22, 2010 2:40 am
Localitate: München - Germany

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Mesaj de Grosos Antonio »

Acum vedem daca pensiunea accepta un meniu cerut de noi sau ne fac ei ceva oferte. Ma scuzati daca bat prea departe, dar ma gandesc la diferite aspecte sa iasa totul bine sa ajut (cum? nu stiu nici eu). Cristi, Alina si Vali sunt cei ce vor aproba ori ba ideea :))
Enjoy
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
arv_cs
Membru nou
Mesaje: 25
Membru din: Mar Ian 26, 2010 3:43 pm
Localitate: arad

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Mesaj de arv_cs »

delicios meniu...eu nu pot ,sa nu fiu de-acord:)
Avatar utilizator
Grosos Antonio
Viteza 6
Mesaje: 515
Membru din: Vin Ian 22, 2010 2:40 am
Localitate: München - Germany

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Mesaj de Grosos Antonio »

arv_cs scrie:delicios meniu...eu nu pot ,sa nu fiu de-acord:)
Asta cred eu:) acum fiecare tre sa vina cu ceva idei.
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
Avatar utilizator
Vali Iovi-Stere
Site Admin
Mesaje: 6384
Membru din: Dum Oct 19, 2008 11:47 pm
Localitate: Bucuresti-Mangalia
Contact:

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Eu personal prefer mancarea traditionala. :D
Imagine
Avatar utilizator
alinabiancapop
Moderator
Mesaje: 1925
Membru din: Lun Oct 26, 2009 12:12 pm
Localitate: Cluj Napoca

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Mesaj de alinabiancapop »

si eu sunt de acord, doar ca va fi foarte complicat pentru ei sa faca mai mult de doua tipuri de meniu, si oricum probabil va fi mai mult mancare traditionala.

eu zic ca avem doua variante:

1. sa ne propuna ei doua variante de meniu/seara (aperitiv pe care eu il vad cel mai simplu sub forma de bufet, o friptura ceva cu garnitura si salata....si varianta pt vegetarieni, un desert, iar bautura sa se comande pe camera si se plateste la plecare) iar noi cand vom fi la masa sa tinem minte fiecare ce meniu avem
2. sa ne faca bufet


Oricum atat micul dejun cat si eventual meniul de cina se va comanda cu o saptamana inainte de eveniment, deci pana atunci avem timp sa cerem variante si sa ne hotaram ce vrem.

Astept pareri ca sa stiu ce varianta sa cer.
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
Avatar utilizator
Grosos Antonio
Viteza 6
Mesaje: 515
Membru din: Vin Ian 22, 2010 2:40 am
Localitate: München - Germany

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Mesaj de Grosos Antonio »

alinabiancapop scrie:si eu sunt de acord, doar ca va fi foarte complicat pentru ei sa faca mai mult de doua tipuri de meniu, si oricum probabil va fi mai mult mancare traditionala.

eu zic ca avem doua variante:

1. sa ne propuna ei doua variante de meniu/seara (aperitiv pe care eu il vad cel mai simplu sub forma de bufet, o friptura ceva cu garnitura si salata....si varianta pt vegetarieni, un desert, iar bautura sa se comande pe camera si se plateste la plecare) iar noi cand vom fi la masa sa tinem minte fiecare ce meniu avem
2. sa ne faca bufet


Oricum atat micul dejun cat si eventual meniul de cina se va comanda cu o saptamana inainte de eveniment, deci pana atunci avem timp sa cerem variante si sa ne hotaram ce vrem.

Astept pareri ca sa stiu ce varianta sa cer.
1. sunt de acord cu idea de bufet. Suna bine.
2. Nu sunt de acord cu mancarea traditionala. Is satul de ideea de sarmale, ciorba de burta, etc.
3. In cazul ca alegem bufet, putem cere ce am dori sa contina bufet-ul si consider ca mai bine oferim/ne ofera un pret si facem un fel de all you can eat si e mai simplu. Eu merg spre bucataria internationala
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
Avatar utilizator
minilub's
Viteza 2
Mesaje: 190
Membru din: Lun Noi 23, 2009 9:52 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Mesaj de minilub's »

cred ca ideea de bufet e cea mai potrivita, suntem multi si fiecare cu gusturile lui.

daca facem un meniu fix cu siguranta nu va pica pe gusturile tuturor

de acord cu alina pentru mancarea traditionala :lol:
Avatar utilizator
alinabiancapop
Moderator
Mesaje: 1925
Membru din: Lun Oct 26, 2009 12:12 pm
Localitate: Cluj Napoca

Re: MENIU pentru Vineri si Sambata seara 16 - 17 aprilie

Mesaj de alinabiancapop »

Grosos Antonio scrie:
alinabiancapop scrie:si eu sunt de acord, doar ca va fi foarte complicat pentru ei sa faca mai mult de doua tipuri de meniu, si oricum probabil va fi mai mult mancare traditionala.

eu zic ca avem doua variante:

1. sa ne propuna ei doua variante de meniu/seara (aperitiv pe care eu il vad cel mai simplu sub forma de bufet, o friptura ceva cu garnitura si salata....si varianta pt vegetarieni, un desert, iar bautura sa se comande pe camera si se plateste la plecare) iar noi cand vom fi la masa sa tinem minte fiecare ce meniu avem
2. sa ne faca bufet


Oricum atat micul dejun cat si eventual meniul de cina se va comanda cu o saptamana inainte de eveniment, deci pana atunci avem timp sa cerem variante si sa ne hotaram ce vrem.

Astept pareri ca sa stiu ce varianta sa cer.
1. sunt de acord cu idea de bufet. Suna bine.
2. Nu sunt de acord cu mancarea traditionala. Is satul de ideea de sarmale, ciorba de burta, etc.
3. In cazul ca alegem bufet, putem cere ce am dori sa contina bufet-ul si consider ca mai bine oferim/ne ofera un pret si facem un fel de all you can eat si e mai simplu. Eu merg spre bucataria internationala
Deobicei la pensiunile/hotelurile de munte vom gasi doar mancare traditionala, orice altceva e la categoria moft si se plateste ca atare. Nu ma intelege gresit, nu ca meniul pus de tine, care mi-a facut sa imi curga balele :D , e un moft, nu e pentru majoritatea, dar s-ar putea ca ei sa nu faca de alea.

La ei pe site scrie clar : preparate culinare traditionale romanesti http://www.craiasa-muntilor.ro/prezentare_5.html
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
Scrie răspuns