MMD19 - Anunturi oficiale

Închis
Avatar utilizator
cristi o'RAL
Moderator
Mesaje: 7291
Membru din: Lun Iul 13, 2009 2:02 pm
Localitate: Bucuresti
Contact:

MMD19 - Anunturi oficiale

Mesaj de cristi o'RAL » Lun Apr 08, 2019 10:49 pm

Locatia: Muntii Apuseni, Hotel Four Seasons, Vartop - http://www.4seasons.ro/
Perioada: 12-14.07.2019 (2 nopti) sau variante in perioada 11-15.07 (2-3-4 nopti)
Pachetul de baza este de vineri pana duminica 2 nopti, dar putem merge si de joi sau sa stam (si) pana luni (pentru rezervare va rugam ca fiecare sa specifice exact data de intrare si de de iesire).

Perioada 12-14.07 este momentan disponibila dar trebuie sa ne miscam ff repede si in termen de maxim 2 saptamani sa achitam avansul. In caz contrar ni se va aloca alt weekend disponibil.

Locatia trebuie rezervata integral de noi, deci trebuie sa ocupam toate camerele. In cazul in care mai este nevoie si de alte camere hotelul ne va ajuta cu rezervari la alte pensiuni in zona, in imediata apropiere. Prioritara insa este ocuparea hotelului, de preferat prin cuplare la apartamente, ca sa putem beneficia gratis de toate facilitatile hotelului.

Ca in fiecare an, regula este primul venit, primul servit! Rezervarile si platile se vor face prin agentia de turism Qualis Travel (Alice Udrea membra myMINI - alice@qualistravel.ro), si va rugam sa specificati tipul de camera dorit si numarul de persoane cazate in acea camera!

Hotelul are toate camerele cu baie proprie si toate au balcon , structurate astfel:
· 4 camere duble cu pat matrimonial 20 mp, pentru 2 pers. = 200 lei / camera / 1 noapte
· 8 camere junior suite cu pat matrimonial si pat suplimentar 30 mp, pentru 2 pers. = 250 lei / camera / 1 noapte
· 8 camere suite cu pat matrimonial si canapea dubla 40 mp, pentru 2 - 3 pers. = 300 lei / camera / 1 noapte
· 5 apartamente cu doua dormitoare cu pat matrimonial si canapea 50 mp , pentru 2-4 pers. = 400 lei / camera / 1 noapte
Tarifele se pot modifica in cazul in care nu ocupam toata pensiunea.

Mesele se vor servi in cadrul hotelului dupa cum urmeaza: Mic dejun, Pranz si Cina festiva.
Orele de servire a meselor sunt foarte flexibile si le vom stabili de comun acord. Bufetul dureaza 3 ore, deci nu suntem legati de niste ore foarte fixe. Un interval de 3 ore este un termen rezonabil ca sa ajunga toata lumea la masa (de exemplu cina intre 19 si 22.00).

Pentru data de 12.07 (seara), 13.07 si 14.07 (dimineata) trebuie sa luam in mod cert mesele in regim bufet suedez tot grupul. Daca ne adunam multe camere cu intrare de joi (11.07) sau luni (15.07) atunci va fi tot asa, daca suntem mai putin atunci se accepta si a la carte (problema este timpul mare de preparare a la carte pentru grupuri mari).
Deci, pt pachetul de baza trebuie sa rezervam mese astfel:
12.07 – cina
13.07 – mic dejun, pranz, cina
14.07 - mic dejun
Pret mese:
- Mic dejun bufet suedez: 35 lei/persoana / 1 masa
- Pranz bufet suedez : 65 lei / persoana / 1 masa
- Cina festiva bufet suedez: 75 lei / persoana / 1 masa
Micul dejun este servit in sistem bufet foarte bogat cu preparate calde si reci, platouri traditionale cu mezeluri de casa, branzeturi, lactate, salate, dulceturi etc. inclusiv cafea espresso, siropuri naturale etc. Eu zic ca sunt preturi rezonabile avand in vedere ca se mananca din preparate sanatoase in varful muntelui, la pret de mancat in oras, si bufet... practic all-you-can-eat.
- Pranz si Cina festiva in fiecare zi servite in regim bufet suedez cu o varietate foarte mare de bunatati traditionale si specialitati. Pun la sfarsit cateva exemple.

In functie de preferintele voastre rezervam si clubul pt 12.07 si/sau 13.07
Petrecere in club - exista cheltuieli legate de REGIA acestei sali. Echipamentele de sunet si lumini din CLUB pot fi folosite numai de o persoana autorizata care este in masura sa le manuiasca. Si aici este nevoie de minim 2 persoane, o persoana la pupitru pentru sunet si lumini si un DJ care sa puna muzica, 2-3 barmani care sa prepare bauturi si doi ospatari care sa serveasca, personal auxiliar la curatenie etc, oameni care trebuiesc platiti. Pentru ca locatia sa isi acopere cheltuilile de regie trebuie sa fie minim 60 persoane (nu cred ca nu ne vom incadra) platitoare a unei taxe de 50 lei/persoana/1 seara. Aceasta taxa este defapt un bon valoric cu care puteti cumpara ce produse doriti de la barul clubului. Practic, costul locatiei + DJ + personal auxiliar este ZERO daca consumam mai mult de 50 lei de persoana... cred ca nu e nici cea mai mica problema la capitolul acesta, dar este EXCLUS sa venim cu bautura din exterior. Fiind bon valoric, aceasta poate fi transmisibil in familie sau in grup, deci daca o domnisoara bea 2 ape plate si nu consuma bonul, il poate consuma partenerul sau prietenii (recuperand costul lui).
In cazul in care vom fi mai putin de 60 persoane, va creste proportional taxa / persoana.

Termen de plata :
- Avans pt garantarea rezervarii: 2 nopti de cazare pana cel tarziu in 23.04.2019
- Rest de plata: pana cel tarziu in data de 14.05.2019

Termene de anulare:
- Pana in 23.04 gratuit
- dupa 23.04 – pana in 14.05 se retine avansul achitat
- dupa 14.05 – se percepe 100% penalizare din contravaloarea rezervarii effectuate

In cazul in care se ocupa cazarea principala, exista 2-3 variante la 50-300m de aceasta, similare ca si conditii si pret.
Insa mesele si distractia se vor tine la FOUR SEASONS.
Va rog sa incercam pe cat posibil sa ne grupam cate doua cupluri si pentru ocuparea apartamentelor.

EXEMPLE MENIURI BUFET (acestea pot suferi mici modificari):

CINA 1
PURCEL INTREG UMPLUT SI RUMENIT LA CUPTOR
PIEPT DE RATA GLACE IN MIERE SI BERE
COSTITE BBQ IN SOS JACK DANIELS
FUDULII DE COCOS IN SOS PICANT
FILE DE COD IN CRUSTA DE FULGI DE PORUMB
PASTE BOLOGNESE
CARTOFI GRATINATI
OREZ BUTTER
VARZA ROSIE CALITA CU CHIMEN
SALATA DE CASTRAVETI MURATI
STRUDEL CU BRANZA SI SOS DE VANILIE

CINA 2
CURCAN INTREG UMPLUT SI RUMENIT LA CUPTOR
RAGU DE VANAT CU MERE CARAMELIZATE
FACON DU CHEF DIN PIEPT DE PORC
INVOLTINI DE PUI IN CRUSTA DE BACON
MUSLITOS DIN COD CU SOS DE MERISOARE
PASTE CARBONARA
CARTOFI NATUR PRASLEY
OREZ PRIMAVERA
LEGUME MEXICANE
SALATA DE MURATURI MIXTE
AMANDINA DE CASA

CINA 3
RATA INTREAGA IN BAIT DE MIERE SI BERE RUMENITA LA CUPTOR
IEPURE RASFATAT IN VARZA
CEAFA DE PORC IMPANATA LA CUPTOR
PULPE DE PUI NUGGETS
RONDELE DE SOMON IN SOS DE LAMAIE
TAGLIATELE CU BRANZA SI MARAR
CARTOFI IN SOS DE CASCAVAL
OREZ CHAMPIGNON
VARZA ALBA CALITA CU BACON
SALATA DE CRUDITATI
STRUDEL CU FRUCTE SI SOS DE VANILIE

CINA 4
SOMON INTREG RUMENIT LA CUPTOR CU SOS DE LAMAIE
PULPE DE RATA UMPLUTE CU PRUNE CONFIATE
COTLET DE PORC EVANTAI CU SOS FORESTIER
MEDALION DE PUI CU ANANAS
INIMI DE CURCAN SOTE
PASTE ARRABIATA
CARTOFI GOULAS
OREZ SALBATIC
LEGUME RATATOUILLE
SALATA DE VARZA
CREMES DE CASA

VARIANTE PRANZ
PRANZ 1
CIORBA DE CURCAN
CIORBA DE VACUTA
COTLET BAKONY CU SOS DE CIUPERCI
PULPE DE PUI RUMENITE LA CUPTOR
STROGANOFF DE CURCAN
CARTOFI MEDITERANEENI
GALUSTE DIN ALUAT DE CASA
OREZ SARBESC
SALATA DE VARZA
ECLERE DE CASA

PRANZ 2
CIORBA GOULAS
SUPA CREMA DE LEGUME
MUSCHIULETI MASERERI IN SOS DEMIGLACE
FICATEI DE PUI CU CEAPA SI BACON
CURCANUL GRADINARULUI
SPUMA DE CARTOFI CU TELINA APIO
CARTOFI RUSTICI
OREZ RIZI BIZI
SALATA DE CRUDITATI
PRAJITURA DE CASA CU MAR SI

PRANZ 3
CIORBA DE BURTA
SUPA CREMA DE GALBIORI
FRIPTURA ARDELENEASCA DE PORC
TOCANITA DE CURCAN
PULPE DE PUI FLORENTINE
CROCHETE DE CARTOFI
OREZ CU MAZARE
LEGUME WOK
SALATA DE SEZON
CREMES DE CASA

PRANZ 4
CIORBA ARDENEASCA DE PORC
SUPA CREMA DE CIUPERCI
COTLET DE PORC EVANTAI IN SOS FORESTIER
TOCANITA HAWAII
PUI GOLDEN CRISPY
PIURE DE CARTOFI
RISOTTO
SPUMA DE MAZARE SI MENTA
SALATA MIXTA
PAPANASI FOUR SEASONS

Oficial este deschisa inscrierea, luati legatura cu Alice pe mail pentru a solicita camera si proforma pentru plata cazarii (minim 2 nopti).
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays


Imagine

Închis