Am achizitionat de curand masina din aemnatura. Fostul proprietar mi-a declarat problema inainte de vanzare si acum incerc sa o rectific.
Problema apare cand accelerez la maxim sau cand motorul este in sarcina mare la ture inalte. Se manifesta ca o.pierdere de.putere,o balbaiala a motorului cand accelerez la blana iar cand ridic usor piciorud de pe pedala o simt cum isi revine si accelereaza, e o senzatie ciudata ca masina sa accelereze cand tu ridici usor piciorul de pe acceleratie. Daca accelerez progresiv lipsa de putere se mai simte doar ture inalte.o alta problema ar fi ca usa soferului nu se deschide din telecomanda. Pe srum apre casa (Targu Mures- Constanta) am ramas in pana prostului la -10 si vant 70 km/h pe autostrada am ramas fara benzina desi acul arata un sfert de rezervor. Ciudat e ca media consumului pe CB era de 7.0(da stiu...trebuia sa imi dau seama ca e ceva in neregula) dar se corela consumul cu distanta parcursa si acul de la rezervor adik facusem 500km la un consum afisat de 7.0 ai mai aveam un sfert de rezervor. Nu e senzor flotor pe rezervor independent de flow la pompa de benzina? Cu toate problemele si pataniile nu sunt suparat pe masina,imi place foarte mult ai cred ca ii voi ierta multe pe.parcursul relatiei noastre

O am programata la doctor saptamana viitoare si voi face urmatoarele:revizie normala ulei filtre etc; schimb filtru pompa benzina(in.ultimele luni de iarna a stat mai mult cu rezervorul pe minim si ma gandesc poate s-a indundat) schimb bujii (pun NGK 7 ma gandesc ca poate fostul nu a pus ce trebuie),placute frana spate,schim antigel,schimb ulei servo,schimb lichid frana,test compresie,test electric,testare generala, curatare motor de scurgeri se ulei(vreau sa identific si sa rectific potentiale scurgeri de ulei)
Ce parere aveti ar mai trebui sa adaug ceva?
La tester o sa se vada daca lipsa de putere e datorata de bypass valve sau nu asa ca daca e nevoie o voi comanda ulterior
Multumesc anticipat !