Propuneri pentru evenimentul din data de 16-18 aprilie 2010
Re: Propuneri pentru evenimentul din data de 16-18 aprilie 2010
Nu va suparati...dar eu nu inteleg care-i treaba cu "GEN-ul".e vre-un ceva scos de mini sau ceva...nush...vre-o jmecherie cu GEN-ul asta...sau e doar vre-o chestie asha iemo...ca sa zic asha...sau house...ca nu reusesc sa ii deslushesc misterul GEN-ului
CT-24-MYN
- cristi o'RAL
- Moderator
varianta pentru print (broderia nu se poate face cu umbre fine)
despre GEN am explicat la momentul respectiv... daca nu e usor de inteles ideea renuntam la ea ca n-are rost sa se intrebe lumea ce-am vrut sa zicem.
din cauza asta am fi vrut sa n-o ardeti aiurea o luna pana sa va dati cu parerea despre tot ce am propus... daca se mai trezesc unii sa-si dea cu parerea cand sunt tricourile gata e prea tarziu.
despre GEN am explicat la momentul respectiv... daca nu e usor de inteles ideea renuntam la ea ca n-are rost sa se intrebe lumea ce-am vrut sa zicem.
din cauza asta am fi vrut sa n-o ardeti aiurea o luna pana sa va dati cu parerea despre tot ce am propus... daca se mai trezesc unii sa-si dea cu parerea cand sunt tricourile gata e prea tarziu.
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

hai nu te supara pe noi acuma..suntem mai mici ce sa facem 

"Veni.Vidi.MINI."
- alinabiancapop
- Moderator
pai normal ca nimeni nu mai intelege nimic daca sunt N pagini de offtopic....
fara offtopic de acum aici ca sterg tot
, vorbesc serios
sa revenim, dc asta e pt insigne sau ce ati zis pe tricou ce ramane sa punem atunci?

fara offtopic de acum aici ca sterg tot

sa revenim, dc asta e pt insigne sau ce ati zis pe tricou ce ramane sa punem atunci?
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
Acesta cu London Underground este absolut genial. Eu l-as folosti acesta peste tot, neaparat cu majuscule. Dar e ok si doar pt insigne si stickere. Superb!!

- Grosos Antonio
- Viteza 6
Imi place ideea alinei cum le-a pus. desi chestia cu gen nu o intelege decat cristig.
Ultima postata cu umbrele imi place de asemeni. Eu am sa ma mai strofoc sa incerc. dar prefer sa il las pe Cristig...
Ultima postata cu umbrele imi place de asemeni. Eu am sa ma mai strofoc sa incerc. dar prefer sa il las pe Cristig...
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
Chestia asta cu GEN, a explicat-o Cristi cu ceva pagini in urma. Este o fitza lingvistica a momentului, iar textul in sine se vrea a fi o ironie al adresa acesteia.
aici adicacristi o'RAL scrie:ideea e... M+F=MINI unisex car (vb lui Vali)
gen este o adaugire ironica care subliniaza M+F -ul
"Veni.Vidi.MINI."
- cristi o'RAL
- Moderator
ma bucur ca mai sunt si oameni care au inteles
dar avand in vedere ca nu toata lumea intelege, poate e mai bine sa renuntam la idee (o sa-mi fac doar eu tricou asa sa dorm in el)

dar avand in vedere ca nu toata lumea intelege, poate e mai bine sa renuntam la idee (o sa-mi fac doar eu tricou asa sa dorm in el)
fbi special agent dale b. COOPER

- alinabiancapop
- Moderator
cristi o'RAL scrie:ma bucur ca mai sunt si oameni care au inteles![]()
din pacate trebuie sa fiu de acord cu tine

Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56