A G 4 O R A L

Scrie răspuns
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Re: A G 4 O R A L

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Aloooooooo...Ma simt lezat!In permanenta portbagajul este plin cu strictul necesar(carti,cursuri,lichid parbriz,coarba,cric,bidon ulei,umbrela si alte nimicuri). :lol:
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

pai na... tu inca esti la scoala... noi am terminat :lol: :P
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

completez lista lui vali cu role ca a venit primavara..... :D si poate si un schimb de haine.....
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
luk
Viteza 6

Mesaj de luk »

Ma amuza cum unii simt nevoia sa spuna "cat au dat" pe cutare lucru, ceea ce mi se pare echivalent cu afisatul etichetei de firma in viata de zi cu zi. Dragilor, toti avem MINI, si faptul ca cineva imi spune ca al lui a costat mai mult decat al meu nu ma face sa-l simpatizez mai mult (si nu stiu de ce am senzatia ca macar 80% din membrii comunitatii gandesc la fel). E o chestie de orgoliu )pe care zau ca nu o inteleg):pe strada 99% dintre trecatori nu fac diferenta intre un one si un cooperS :P. La fel cum se intampla si cu camera foto - cand imi atarn Nikon-ul de gat mai mult de 50% gandesc "uau, ce scula", desi el e unul dintre cele mai ieftine slr-uri :P
Vali Iovi-Stere
Site Admin

luk scrie:Ma amuza cum unii simt nevoia sa spuna "cat au dat" pe cutare lucru, ceea ce mi se pare echivalent cu afisatul etichetei de firma in viata de zi cu zi. Dragilor, toti avem MINI, si faptul ca cineva imi spune ca al lui a costat mai mult decat al meu nu ma face sa-l simpatizez mai mult (si nu stiu de ce am senzatia ca macar 80% din membrii comunitatii gandesc la fel). E o chestie de orgoliu )pe care zau ca nu o inteleg):pe strada 99% dintre trecatori nu fac diferenta intre un one si un cooperS :P. La fel cum se intampla si cu camera foto - cand imi atarn Nikon-ul de gat mai mult de 50% gandesc "uau, ce scula", desi el e unul dintre cele mai ieftine slr-uri :P

Bine punctat Luk. ;)
Imagine
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

klaude scrie:
luk scrie:Ma amuza cum unii simt nevoia sa spuna "cat au dat" pe cutare lucru, ceea ce mi se pare echivalent cu afisatul etichetei de firma in viata de zi cu zi. Dragilor, toti avem MINI, si faptul ca cineva imi spune ca al lui a costat mai mult decat al meu nu ma face sa-l simpatizez mai mult (si nu stiu de ce am senzatia ca macar 80% din membrii comunitatii gandesc la fel). E o chestie de orgoliu )pe care zau ca nu o inteleg):pe strada 99% dintre trecatori nu fac diferenta intre un one si un cooperS :P. La fel cum se intampla si cu camera foto - cand imi atarn Nikon-ul de gat mai mult de 50% gandesc "uau, ce scula", desi el e unul dintre cele mai ieftine slr-uri :P
Probabil faci referire la mine ca am zis cat am dat ,uite ca sa-ti dau un exemplu destul de bun aici,daca vroiam sa ma laud sau ceva asemanator atunci puteam sa zic ca am dat dublu pe ce am pus pe masina deoarece eu cam tot ce am luat am cautat sa fie cat mai bune preturile si cei care ma stiu cunosc faptul ca iau piesele din Germania la preturi mult mai bune!(50% din pretul de la Bavaria)Daca am zis cat am pus pe masina e ca sa inteleaga unii ca pentru mine conteaza mult masina si chiar am investit in ea.Daca vroiam sa ma afisez sau sa fiu grandoman imi luam orice alta masina de banii aia care si te face sa arati asa.Eu am ales mini tocmai pentru ca nu au toti cocalarii si e o masina speciala!
klaude ideea lui luk era ca noi posesorii de MINI in marea majoritate stim cat costa un S ca al tau, si de nenumarate ori in diverse topicuri ne-ai amintit cati bani ai mai bagat tu in masina. Ok....te intelegem toti ca esti pasionat de masina si si esti dispus sa bagi bani in ea, foarte bine.....sunt banii tai si faci ce vrei cu ei, insa putina modestie nu strica. Nu suntem frustrati sau invidiosi ca noi nu avem o masina ca a ta, probabil ca multi nici nu isi doresc si sunt fericiti cu ce au. Daca scriai pe forum la Renault sau Dacia te mai intelegeam....

Cred ca s-a discutat mult prea mult pe subiectul asta.
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

Nu cred ca are rost sa aducem caterinca ironica pe acest forum. Nu e frumos si nu ajuta nimanui. Hai sa nu intrecem limitele bunului simt si sa ne dam palme. Nu conteaza cat a dat si ce a dat, conteaza o pasiune comuna. De asemenea poate sa stea si la Cuca Macai, fiecare isi vede de viata lui cum poate. SI da nu e contructiv ceeea ce am citit, nu de alta caterinca caterinca dar sigur se nasc cateva sentimente de " da-l in %*#".

O zi buna va doresc. ;)
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

@claudiu - pai referirea la portbagajele pline = garaje-cotete-etc mie mi se pare clara, avand in vedere ca ne-ai aratat la intalnire cum arata portbagajul tau fata de ale noastre (eu, vali si lucian)... poate am inteles eu gresit ideea, desi n-am spus decat ca o tii doar de mers la serviciu ca nu pare (prin nefolosirea porbagajului) ca o folosesti la altceva. nu cred ca e nimic rau in asta. eu mai tin si doua sacose pt ca nu plec mereu de acasa sau de la garaj spre magazine... cateodata mai cumpar si asa din alergat prin oras.

iar legat de pret ti-am zis ca PARCA asa retin din ce-ai mai povestit tu pe la intalniri, si ca ar fi in rate nu ca ai pus 33k jos si ai luat-o... atat si nimic mai mult. Poti sa dai si 100k pe un MINI... treaba ta! Tot MINI ONE tunat e cand treci pe magheru... vb lui luk :lol: :lol:

si in continuare va rog sa nu va opriti aici... as vrea sa ajungem cat mai repede la 50 de pagini pe acest topic! :lol: :lol:

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Doar 50? :lol: :lol: :lol:
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

cat mai repede am spus! :lol:

Imagine
Scrie răspuns