MINI alpeadria

Scrie răspuns
Sharpe
Veteran

Re: MINI alpeadria

Mesaj de Sharpe »

eee
mai conteaza, petrecere sa fie :!: :!:
:D :D :D
.......ghost...
minilub's
Viteza 2

Mesaj de minilub's »

in ceea ce priveste tricourile costul final este de 34 RON per tricou.

banutzii cash cand ne vedem.
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

prognoza meteo

Bled http://www.accuweather.com/en-us/EUR/SI ... r&metric=0 deci nu va ploua doar va fi mai racorica, numai bine va treziti fresh dimineata :D

Portoroz http://www.accuweather.com/en-us/EUR/SI ... ecast.aspx

deci nu ne ploua in nici o varianta ;)
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

asa cum am stabilit de comun acord, chiar daca nu va amintiti, vom pleca pe valea oltului spre cluj.
daca ne permite timpul ne vom opri si in sibiu la o ciorba.

noi plecam de miercuri la pitesti sa ne luam sacii de dormit si alte troace necesare in expeditie. va asteptam acolo joi dimineata la o cafea, o bomboana, un pipi, etc.

pentru plecarea din bucuresti va propun urmatoarea varianta: mok vine dimineata cu noaptea in cap din constanta si se opreste in bucuresti sa ii lase lui vali un pachet (sarmale de la mangalia).
daca doriti sa plecati cu mok din bucuresti spre pitesti, luati legatura cu el sa va intelegeti unde va intalniti.

tot la pitesti o sa vina si eduard din ploiesti (vine pe targoviste direct). asa ca vom face regruparea la pitesti de unde vom pleca spre valcea. daca cumva are timp joi dimineata sa ajunga in bucuresti, vine si el direct cu gasca spre pitesti.

pentru ora si locul intalnirii din bucuresti luati legatura cu mok.
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
khuti
Veteran

Mesaj de khuti »

eu va doresc drum bun de pe acum !

imi pare nespus de rau ca nu pot veni si eu ! ... sesiunea asta !!! :evil: :evil: sa va distrati si pentru mine :cry:
Open your mind ! ;)
luk
Viteza 6

Mesaj de luk »

Începând cu 30 aprilie 2008, în Slovenia a intrat în vigoare Legea cu privire la schimbările şi completările Legii siguranţei circulaţiei pe drumurile publice (ZVCP-1E)

Astfel, în cazul depăşirii vitezei maxime admise în interiorul localităţilor, valoarea amenzii, în cazul depăşirii cu 30 km/h, ajunge la 1000 euro, plus 9 puncte de penalizare şi reţinerea permisului de conducere. Pentru depăşirea vitezei maxime admise în localitate cu peste 50 km/h, permisul de conducere se suspendă.

În cazul depăşirii vitezei maxime admise în afara localităţii cu peste 40 km/h, amenda este de 380 euro şi 9 puncte penalizare, precum şi reţinerea permisului de conducere.

Viteza maxima admisă pentru autoturisme pe drumurile publice este 90 km/h. Există anumite excepţii pe drumurile unde viteza maxima admisa este de 100 km/h.

Pentru autostrăzi, viteza maxima admisă este de 130 km/h

Mai multe: http://ljubljana.mae.ro/index.php?lang=ro&id=67572
Sharpe
Veteran

Mesaj de Sharpe »

mulzumin Luk
lace ora ve intalniti cu Vali si unde :roll: :?:
.......ghost...
Grosos Antonio
Viteza 6

Mesaj de Grosos Antonio »

Nu am mai intrat de mult pe net, Sunt in concediu FAR FAR AWAY si nu am net foarte bun! (fur de la o terasa ca e moca). Maine voi avea un zbor de cca 14 ore pana la Munchen si apoi Joi, Tudor va veni la mine cu a lui gagica! Vineri cam pe la 12 vom pleca spre Bled. Vom avea cca 400 km de facut MAHMURI! Concert Zdob shi Zdub seara de joi! Deci let's hard core moldovenesc! Ne vedem acolo. Am si eu 2 walkie talkie (cei din CJ stiu). Ne auzim maine seara daca voi mai fi in stare sa vb dupa calatorie! Pana la urmatoarea barfa.. Toate cele bune!

P.S. Defapt am o intrebare! Mi se va face si mie un Tricou MARE! xxxl sau chiar mai mare! unul mai mare decat Horea are nevoie!

Pentru comenzi speciale de bere din DE, sa imi ziceti pe mail sau pe Yahoo/Skype joi!

Haide MINI pa!
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
Sharpe
Veteran

Mesaj de Sharpe »

Antonio te asteptam cu drag
si avand in vedere ca ai cel mai mare portbagaj ai putea sa-l umpli cu bere din DE :lol: :lol:
.......ghost...
Grosos Antonio
Viteza 6

Mesaj de Grosos Antonio »

Stii tu ce stii mai Sharpe!
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
Scrie răspuns