In cautare de MINI...!!!!
- alinabiancapop
- Moderator
Re: In cautare de MINI...!!!!
cred ca stiai asta inainte sa o iei dar dc ai luat-o doar sa o vinzi sa mai faci un business atunci e alta discutie....
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
Sa nu fim rai! Daca il va vinde, probabil .....a fost o ocazie. Nu il caracterizeaza. 

Ce oameni rai!
Doar cu noi ai siguranta achizitiei unui produs original de cea mai buna calitate!
www.telefoane-noi.com
www.telefoane-noi.com
Nu stiu exact daca sunt sau nu rai, dar ideea e cand iti doresti foarte mult un lucru, cel putin in cazul meu , as inchide ochii la anumite "neajunsuri". Eu de ex am preferat sa astept pana imi cumpar unul exact cum vreau eu , dar daca cineva mi-ar oferi un COOPER S de moment, m`as multumi cu el, chiar daca nu are computer de bord, l-as "personaliza" si l-as face sa fie pe placul meu.
Acum depinde daca pt tine MINI este un "microb" sau doar un "moft"
Acum depinde daca pt tine MINI este un "microb" sau doar un "moft"

Open your mind ! 

Momentan Mofto-pasiune, dar si timpul e limitat! Eu merg cu masina zilnic...vine un r56...dar asteptam oferta!
Momentan am gasit un Cabrio automat 2008 dar inca suntem in negocieri! so...

Doar cu noi ai siguranta achizitiei unui produs original de cea mai buna calitate!
www.telefoane-noi.com
www.telefoane-noi.com
care din ele ? ca in general cam stiu anunturile ?
pai daca esti in vorbe cu un cabrio, de ce nu ti-ai luat din star cabrio... sau poate esti prea norocos... sa vinzi masina cu cat ai luat`o macar sau de ce nu poate mai mult !
din cate stiu eu un MINI nu se vinde destul de repede si avem destule ex si aici pe forum
dar poate ai noroc... eu sincer as fi preferat CABRIO , macar de sezon. Sincer sa fiu asa m`am gandit sa imi iau un CABRIO provizoriu si apoi cine stie poate un S, dar m`am gandit ca mai bine mai astept ca sa nu imi para rau

pai daca esti in vorbe cu un cabrio, de ce nu ti-ai luat din star cabrio... sau poate esti prea norocos... sa vinzi masina cu cat ai luat`o macar sau de ce nu poate mai mult !
din cate stiu eu un MINI nu se vinde destul de repede si avem destule ex si aici pe forum

Open your mind ! 

Masina nu e de vanzare pe internet! Omul sta prin Dorobanzi b-01-x smthing! Imi e client! Pretul bun si perseverenta vinde orice!
www.telefoane-noi.com
www.telefoane-noi.com
@curcanu: ce mai astepti? si vlad e oficial in club. nu ai mai gasit nimic?
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT