Daca se strica in primele 2-3 sapt, luati legatura cu reprezentantul de vanzari de la care ati luat masina, ar putea sa va ajute

pai mai...iti spun din experienta..am doua mashini cumparate de la Autoklass...il cunosc foate bien pe baiatul ala de la receptie servis "Stefan " el e super ok...in rest sunt vai de mama lor...in plus...preturile sunt extraordinar de mari.pe mine m-au tinut cu jeep-ul in servis aproape o luna din cauza sistemului de franare...mashian am luat-o noua de la ei...cu problema asta...tin sa te anunt ca acum 2 saptamani nu am reusit sa ii fac itp-ul mashini din cauza aceleasi probleme...sistemul de franare...decat brand-ul e de eiagy scrie:acum aproximativ o saptamana mi-am scos si eu masina din service de la Mercede sautoklass..si v=am spus ca va tin la curent de ce impresie imi vor lasa...cum bine m-am gandit au fost la nivelul astetarilor...a durat o saptamana sa o bage pe motiv ca erau extra full...2 zile reparatia...si 2 acceptul de plata... pe langa faptul ca mi-au lasat impresia de foarte buni profesionisti au fost si foarte dulci ca receptie ....nici nu se compara cu Bavaria care cel putin mie mi se par foarte flegmatici angajatii ba chiar au un aer de superioritate...oricum cei de la Mercedes sunt foarte foarte ok !