Caroserie

ArinaF
Membru nou

Caroserie

Mesaj de ArinaF »

Heii :D Am un mini cooper din 2005 pe care l-am achizitionat la mana a doua impecabil si pe care am reusit aseara sa-l ating de un mic stalp de beton :? Acum suna amuzant dar aseara mi se rupsese inima. Voi atasa o poza ca sa vedeti exact care e locul. Nu e o poza a masinii, dar am incercuit cu rosu locul in care l-am cam gaurit. Din cate am inteles se poate chitui si revopsi dar imi e cam frica sa nu nimereasca cei de la service culoarea sau sa se vada urat. Ce alte variante ar mai exista? :(
Fişiere ataşate
20029CooperS.jpg
adrian
Veteran

Re: Caroserie

Mesaj de adrian »

Ai mai multe variante:
1. Cea mai ieftina- o lasi asa cum este.
2. Cea mai scumpa-comnazi o bara noua care vine vopsita deja in culoarea originala-se ataseaza la nr. reperului barii si codul de culoare
3.Var. normala-Aproape orice service bun are un furnizor de vopsea bun,o vopsea absolut identica se prepara dupa codul de culoare la care se mai fac corectii avand in vedere ca masina are 5 ani.In mod normal iese perfect fara probleme.Cauta referinte despre cel care vopseste ,la barile de plastic procedura de vopsit este mai laborioasa decat la tabla.
Poti chiar tu sa comanzi vopseaua .
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
ArinaF
Membru nou

Mesaj de ArinaF »

Pai primele doua variante cad din start pentru ca nu pot sa stau cu o gaura in ea dar nici sa cumpar o bara noua. Apropo bara nu e din plastic deci e de bine, nu? :lol: Ms pentru sfaturi :mrgreen:
mok
Moderator

Mesaj de mok »

4. ebay
ArinaF
Membru nou

Mesaj de ArinaF »

Inca o intrebare: Cam cat ar trebui sa stea in service pt asta? :?
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Max. 2 zie
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
ArinaF
Membru nou

Mesaj de ArinaF »

Ok. Ms mult :)
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

bara cu siguranta e din plastic chiar daca nu pare

5. pui un autocolant peste sa acoperi gaura si o lasi asa (de ex unul cu MINI) :P

ar trebui sa pui poza reala, poate daca e doar cooper cum spui, ai lovit doar ornamentul cromat care se poate schimba separat
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
ArinaF
Membru nou

Mesaj de ArinaF »

Am sa-i fac o poza maine si am sa o postez sa vedeti exact care e treaba :mrgreen:
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

chituire si revopsire...cel mai bine, asta vara o tanti mi a sters si mie bara spate la Audi.Am vopsit doar un sfert din bara, nu avea rost sa o vopsesc toata...nu se vede absolut nimic, am facut o la un prieten, tinichigiu ;) Service urile te cam jupoaie :twisted: ... in principiu, ar trebui sa te coste pana in 200 RON.
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
Scrie răspuns