Mini R50
-
- Viteza 4
Re: Mini R50
Mâine poze cu jantele vopsite . Sablat si vopsit negru lucios - 400 lei in Slatina .
Apropo am pus mașina pe un tester Bosch si nu mi-a gasit nimic .
Am pus si anvelopele de vara. Îmi pare ca nu mai este așa de rigida acum . Nu prea pot sa merg cu mașina prea mult pt ca am rămas fara permis. Viteza excesiva cică
-152 km pe limita de 50 km, rezultat 3 luni suspendare si 2200 amenda.
Totuși o sa reduc pedeapsa la 1 luna - mâine ma duc sa dau examen de reducere a pedepsei, sper sa-l trec. Așa ca urati-mi bafta .
Va țin la curent .
Apropo am pus mașina pe un tester Bosch si nu mi-a gasit nimic .
Am pus si anvelopele de vara. Îmi pare ca nu mai este așa de rigida acum . Nu prea pot sa merg cu mașina prea mult pt ca am rămas fara permis. Viteza excesiva cică

Totuși o sa reduc pedeapsa la 1 luna - mâine ma duc sa dau examen de reducere a pedepsei, sper sa-l trec. Așa ca urati-mi bafta .

Va țin la curent .
21 BBN
BAFTA!
vezi ca daca nu-l treci stai o luna in plus, adica 4
vezi ca daca nu-l treci stai o luna in plus, adica 4

"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

- cristi o'RAL
- Moderator
asa repede, fara sa citesti cartulia aia, cred ca e f greu sa treci din prima
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Ti se pare ca nu mai e rigida...alea de iarna au cauciucul mai moale, cele de vara sunt mai rigide, mai ales ca acum sunt temperaturi inca scazute.Unde l-ai gasit pe radar frate, ca eu am venit azi de la Turnu-Severin-Craiova-Slatina-Pitesti si nu am vazut nici un radar pana la Bucuresti...si ieri unul singur pe acelasi drum
Parca ti-am mai spus sa nu-i mai dai in goarna...ma rog, din alte motive
Macar eu pot sa-i dau in goarna fara griji de permis...dar pe unii chiar nu ii inteleg

Parca ti-am mai spus sa nu-i mai dai in goarna...ma rog, din alte motive

Macar eu pot sa-i dau in goarna fara griji de permis...dar pe unii chiar nu ii inteleg

2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
-
- Viteza 4
Nu eram cu Mini.....eram cu o Skoda .razvan333 scrie:Ti se pare ca nu mai e rigida...alea de iarna au cauciucul mai moale, cele de vara sunt mai rigide, mai ales ca acum sunt temperaturi inca scazute.Unde l-ai gasit pe radar frate, ca eu am venit azi de la Turnu-Severin-Craiova-Slatina-Pitesti si nu am vazut nici un radar pana la Bucuresti...si ieri unul singur pe acelasi drum![]()
Parca ti-am mai spus sa nu-i mai dai in goarna...ma rog, din alte motive![]()

Pe la Buzău ....ma rog pe lângă Buzău ......am dat in radar ,noaptea la 3.
In 16 ani de permis e a doua oară cand ramân fara el-permis.

Tu d c nu ai grija permisului....daca nu sunt indiscret!?
PS : cele de iarna sunt runflat....cele de vara nu! Poate asta e explicatia...nu?
21 BBN
Are doua.

Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
-
- Viteza 4
Pai fratele meu, pe Moldova e plin...de la Buc-Buzau-Focsani-Bacau si asa mai departe sunt la greu
Asa se explica rigiditatea daca ai avut run-flat.
Examen la circulatie dau in fiecare an...si psihologic...nu e chiar usor
Io il dau ca am nevoie la munca de atestat, ca sa conduc autospeciala...asa e la militie

Asa se explica rigiditatea daca ai avut run-flat.
Examen la circulatie dau in fiecare an...si psihologic...nu e chiar usor

Io il dau ca am nevoie la munca de atestat, ca sa conduc autospeciala...asa e la militie

2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
-
- Viteza 4
Da.....dar noaptea eu nu am prea gasit prin tara asta!
Am dat examen-luat cu brio! Așa ca pe 1 Aprilie .....sau in jurul datei mentionate o sa am din nou permis .
Am dat examen-luat cu brio! Așa ca pe 1 Aprilie .....sau in jurul datei mentionate o sa am din nou permis .
21 BBN