Mini R50
-
- Viteza 4
-
- Viteza 4
-
- Viteza 4
Re: Mini R50
Mâine poza cu "claxonul " meu!
Impropriu spus .....noul meu butonel pt claxon ......
Impropriu spus .....noul meu butonel pt claxon ......

21 BBN
-
- Viteza 4
-
- Viteza 4
-
- Viteza 4
Mi-am inegrit un pic stopurile spate. 2 poze de la Operațiune .
Marți o sa-i pun si dungi negre! Eu m-am gândit cum ....dar daca aveti sugestii le astept cu plăcere !
Marți o sa-i pun si dungi negre! Eu m-am gândit cum ....dar daca aveti sugestii le astept cu plăcere !
21 BBN
Stai bine la consum...si lumea spunea ca nu e in regula consumul meu de 18/20%....
Daca ai sursa de dungi negre ma intereseaza si pe mine...de 2 luni am numai promisiuni si nimic pana acum

Daca ai sursa de dungi negre ma intereseaza si pe mine...de 2 luni am numai promisiuni si nimic pana acum

2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
-
- Viteza 4
Pai marți o fac pe a mea. Daca iti place cum arată .....fara probleme vb cu băiatul respectiv. Pun si prețul pe forum , calitate, poze.
21 BBN
Ok, 2 dungi negre pt capota imi trebuie, am avut o sursa mai demult, dar acum nu mai e
Vezi cum pui pozele

Vezi cum pui pozele

2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
Nu stiu ce castig estetic il reprezinta inegrirea stopurilor,dar din punct de vedere al sigurantei rutiere sunt un fiasco total,esential este sa fii vazut cat mai bine de cel din spate in conditii de vizibiliate redusa,deci sansa ta de a fi tamponat in spate creste exponential.Este ca o "invitatie" de a fi tamponat si in caz de litigiu, pierzi sigur, daca vinovatul are gura buna ,se poate incheia cu "culpa comuna"adica fara despagubiri chiar daca nu esti vinovat.Susala_lucian scrie:Mi-am inegrit un pic stopurile spate. 2 poze de la Operațiune .
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power