MMD14 - 5 ani de intalniri nationale myMINI.ro
Re: MMD14 - 5 ani de intalniri nationale myMINI.ro
Daca asteptati pana marti, eu merg la Sibiu si vad direct la fata locului ,fac poze ,vorbesc cu proprietarul, tot ce trebuie.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
eu nu mai astept
imi place mult mai mult decat Ciuta
deci , votez pentru

imi place mult mai mult decat Ciuta
deci , votez pentru

.......ghost...
Arata foarte misto, eu ma bag. Multumesc tuturor care s-au ocupat.
EX MINI Cooper S R53 - 2004
Actual Mazda 3 Skyactive X 2.0 NA | Husqvarna Svartpilen
Actual Mazda 3 Skyactive X 2.0 NA | Husqvarna Svartpilen
Este diferenta mare fata de Ciuta, asta sigur,plus ca avem drumul de Paltinis de urcat,superurcare si coborare,drumul este bun, bunicel pe alocuri,putem merge in Sibiu,acolo este "lemn de lucru",putem merge la Sadu in marginime, drumul este nou nout,Cisnadie, Cisnadioara,chiar Transfagarasan pana la cascada sau chiar la Balea Lac pentru ca este deschis la sfarsitul lui iunie.Avem autostrada de la Sibiu la Sebes,se paote merge spre Jina,Transalpina foarte repede, sunt zeci de posibilitati de distractie si mers cu masina pe drumuri frumoase.
- cristi o'RAL
- Moderator
oricat de frumos suna si arata, hai sa nu ne entuziastmam din start asa tare. in principal avem nevoie de duble, cu alea nu prea iesim la numar.
nu stiu cati o sa vina singuri incat sa stea in single, iar acolo nu vad nr de camere single, doar preturi/single.
din experienta anilor trecuti, nu se vor cupla necunoscuti single la camere triple sau apartamente, nici macar la duble, mai ales daca sunt de sex diferit
apoi trebuie sa vedem daca nu e prea departe ca si zona pentru partenerul evenimentului. trebuie luat in calcul ca trebuie sa incapa si staff-ul (parteneri, dj, etc)

asteptam impresiile de marti si mai discutam intre timp pe locatii
nu stiu cati o sa vina singuri incat sa stea in single, iar acolo nu vad nr de camere single, doar preturi/single.
din experienta anilor trecuti, nu se vor cupla necunoscuti single la camere triple sau apartamente, nici macar la duble, mai ales daca sunt de sex diferit

apoi trebuie sa vedem daca nu e prea departe ca si zona pentru partenerul evenimentului. trebuie luat in calcul ca trebuie sa incapa si staff-ul (parteneri, dj, etc)

asteptam impresiile de marti si mai discutam intre timp pe locatii
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Eu am un prieten foarte bun în Târgu Mureș, dacă vă sună mai bine ca zonă. Hai să vedem ce iese, totuși, cu Sibiu.
@Christina-eu lucrez in Tg. Mures(vezi semnatura) de 11 ani,deci sunt in tema.Din pacate prin zona nu sunt chiar asa niste locatii deosebite si acolo unde este frumos, nu sunt posibilitati de cazare pentru ce dorim noi.
@cristi-camerele duble se pot inchiria la pret de single daca nu au decat un ocupant-informatia de la receptie, nu au camere single.
@cristi-camerele duble se pot inchiria la pret de single daca nu au decat un ocupant-informatia de la receptie, nu au camere single.
- cristi o'RAL
- Moderator
pai si cu ce ma ajuta ca se pot inchiria ca single daca nu ajung dublele? 

fbi special agent dale b. COOPER

Am fost anul trecut la un training intr-o locatie foarte misto, o fosta cabana de vanatoare a lui Ceausescu. Nu imi mai amintesc cum se numea. E in Mures, oricum. Parea ca ar avea multe camere - e un soi de complex. Rings a bell?
http://www.besthotels.ro/ro/cetati-si-c ... pusna.html
Ăsta e. Rețin că am mâncat foarte bine și era foarte mișto poziționat - ceva in the middle of nowhere. Dar mai rețin și că am mers pe un drum forestier ca să ajungem acolo. Deci nu știu dacă e de suspensii de mini.
Ăsta e. Rețin că am mâncat foarte bine și era foarte mișto poziționat - ceva in the middle of nowhere. Dar mai rețin și că am mers pe un drum forestier ca să ajungem acolo. Deci nu știu dacă e de suspensii de mini.