Probleme cutie Mini One 2002
Re: Probleme cutie Mini One 2002
Multumesc de raspunsuri.
Maine mai dau o data cutia jos sa se uite mai bine la ambreiaj.
Ideea e ca sunetul respectiv se aude mai incet la relanti si mai tare ca in inregistrare in momentul in care incerc sa bag in viteza a cincea fara sa calc ambreiajul (in celelalte trepte se aude la fel ca la relanti).
Mecanicul a incercat si varianta sa scoate pinionul de la cutia a cincea (se poate ajunge la el fara sa dai cutia jos, are un capac de acces , daca am inteles bine) dar sunetul tot a ramas.
Nu pot sa cumpar o cutie noua inca pentru ca nu stiu exact daca de acolo e problema.
Maine mai dau o data cutia jos sa se uite mai bine la ambreiaj.
Ideea e ca sunetul respectiv se aude mai incet la relanti si mai tare ca in inregistrare in momentul in care incerc sa bag in viteza a cincea fara sa calc ambreiajul (in celelalte trepte se aude la fel ca la relanti).
Mecanicul a incercat si varianta sa scoate pinionul de la cutia a cincea (se poate ajunge la el fara sa dai cutia jos, are un capac de acces , daca am inteles bine) dar sunetul tot a ramas.
Nu pot sa cumpar o cutie noua inca pentru ca nu stiu exact daca de acolo e problema.
Mecanicul a dat jos din nou cutia si cica sunetul ar fi de la discul de ambreiaj. Am comandat un set nou de ambreiaj si maine il montez.
Sper sa se rezolve problema ca sa ma pot bucura si eu de masina asta.
Mecanicul este un "nasol" daca nu a vazut asta din prima.Fii atent daca pune toate suruburile si daca mai raman nestranse , eu o singura data am fost cu MINI la service, si la primul drum spre Bucuresti mi-a cazut motorul de pe tampon.De atunci "adio si-un praz verde" service ,nu mai intru niciodata .edy scrie:Mecanicul a dat jos din nou cutia si cica sunetul ar fi de la discul de ambreiaj. Am comandat un set nou de ambreiaj si maine il montez.
BTW-am intrebat astazi cat cer pe cutie-mi-au zis 1300Ron(probabil ca mai lasa max.100Ron)
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
- cristi o'RAL
- Moderator
daca nu s-a uitat in primul rand la ambreiaj, avand in vedere ca sunetul se schimba cand apasai pedala... eu unul nu-l mai lasam sa se atinga de masina, d'apoi sa imi schimbe el ambreiajul!!!
apropo de schimbat ambreiaj, mie mi-au uitat mecanicii doua suruburi de la jug, puteam sa ajung cu motorul pe jos daca nu ma prindeam la timp, daca se poate spune asa... dupa 2 ani.
f f f mare atentie cu acesti "mecanici"
PS: il si platesti pentru asta?
apropo de schimbat ambreiaj, mie mi-au uitat mecanicii doua suruburi de la jug, puteam sa ajung cu motorul pe jos daca nu ma prindeam la timp, daca se poate spune asa... dupa 2 ani.
f f f mare atentie cu acesti "mecanici"
PS: il si platesti pentru asta?

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Da din pacate e cam tarziu sa ma razgandesc acum.
A fost intradevar si o problema de comunicare intre mecani si cel la care am lasat masina.Mecanicul nu a auzit sunetul decat dupa ce a montat cutia la loc. Bine asta nu scuza faptul ca nu a verificat ambreiajul.....
Am scos astazi un set de numere rosii si maine sper sa o aduc acasa fara sa mai caraie
A fost intradevar si o problema de comunicare intre mecani si cel la care am lasat masina.Mecanicul nu a auzit sunetul decat dupa ce a montat cutia la loc. Bine asta nu scuza faptul ca nu a verificat ambreiajul.....
Am scos astazi un set de numere rosii si maine sper sa o aduc acasa fara sa mai caraie

Salutare!
Am fost astazi sa iau masina.
Din pacate sunetul e tot acolo... nu stiu ce sa mai fac.
Am inregistrat din nou la relanti si in mers, poate mai aveti voi idei, sau daca stiti un service bun in Bucuresti.
https://www.youtube.com/watch?v=vNVqIJZ-Tbk
https://www.youtube.com/watch?v=B9H50nj_RSQ
Am fost astazi sa iau masina.
Din pacate sunetul e tot acolo... nu stiu ce sa mai fac.
Am inregistrat din nou la relanti si in mers, poate mai aveti voi idei, sau daca stiti un service bun in Bucuresti.
https://www.youtube.com/watch?v=vNVqIJZ-Tbk
https://www.youtube.com/watch?v=B9H50nj_RSQ
Ai uita o bifa de public la upload pe youtube, nu se pot vedea .
Adrian vroiam sa te intreb daca baietii aia de la Tg Mures care au cutia de viteze de vanzare pot face si montajul???
edy scrie:Adrian vroiam sa te intreb daca baietii aia de la Tg Mures care au cutia de viteze de vanzare pot face si montajul???
Salut,
firma este specializata pe dezmembrari auto, deci nu monteaza nimic.Cutia de viteze se vinde cu garantie.