Deblocare functii Mini R50 - Consum mediu, viteza medie, etc [REZOLVAT]
Deblocare functii Mini R50 - Consum mediu, viteza medie, etc [REZOLVAT]
Salut!
exista posibilitatea de a activa functii precum consumul mediu si alte nebunii pe acest model R50?
in acest moment pe aceasta masina (din dotare) are activata functia de temperatura si viteza.
este posibil sa am si alte functii activare precum consum mediu/consum instant ??
daca da ce pasi trebuiesc facuti?
multumesc!
exista posibilitatea de a activa functii precum consumul mediu si alte nebunii pe acest model R50?
in acest moment pe aceasta masina (din dotare) are activata functia de temperatura si viteza.
este posibil sa am si alte functii activare precum consum mediu/consum instant ??
daca da ce pasi trebuiesc facuti?
multumesc!
Ultima oară modificat Joi Mai 11, 2017 11:04 am de către MiniRC31, modificat 1 dată în total.
Drive safe and keep the wheels down
Re: Deblocare functii Mini R50 - Consum mediu, viteza medie, etc
Pe bord computer se pot afisa urmatoarele,
temp. Ext.,viteza,viteza medie,trip1,trip2,range,consum instantaneu,consum mediu.Depinde cred si de tipul instrumentelor de bord ,daca nu ma insel.Se mai poate activa suplimentar ,inchiderea geamurilor si a trapei din cheie,decuplarea compresorului de clima cand pedala de acceleratie este apasata la fund,dezactivare second Lambda sensor.
Cel ma simplu este sa cumperi o interfata INPA de pe Okazii.ro sau OLX,si sa folosesti NCS Expert ca sa faci codarile respective.Putina germana tehnica este de mare ajutor.Manualul pentru NCS Expert se gaseste pe net.
temp. Ext.,viteza,viteza medie,trip1,trip2,range,consum instantaneu,consum mediu.Depinde cred si de tipul instrumentelor de bord ,daca nu ma insel.Se mai poate activa suplimentar ,inchiderea geamurilor si a trapei din cheie,decuplarea compresorului de clima cand pedala de acceleratie este apasata la fund,dezactivare second Lambda sensor.
Cel ma simplu este sa cumperi o interfata INPA de pe Okazii.ro sau OLX,si sa folosesti NCS Expert ca sa faci codarile respective.Putina germana tehnica este de mare ajutor.Manualul pentru NCS Expert se gaseste pe net.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
COOOL!!!
Am totul lipseste manualul si il cautam!
Cu o singura precizare: NCS Expert imi da "VIN is faulty"
Edibas toolset ->about
Version 3.2.7
Edibas: 6.4.7
IFH-STD Vers 6.4.7
NCS Expert este o versiune 3.1.0 iar IMPA 5.0.2
Am totul lipseste manualul si il cautam!
Cu o singura precizare: NCS Expert imi da "VIN is faulty"
Edibas toolset ->about
Version 3.2.7
Edibas: 6.4.7
IFH-STD Vers 6.4.7
NCS Expert este o versiune 3.1.0 iar IMPA 5.0.2
Real motors need forced induction
Adrian am nevoie de ajutor, de vreo 2 zile ma chinui sa corectez erorile dar nu reusesc sa "ajung" la ECu-ul vietii imi dai un sfat?
VIN faulty
COAPI-202 no answer from ECU
VIN faulty
COAPI-202 no answer from ECU
sa trecem aici Adrian, Cu NCsDummy faci codarea dupa ce este descarcat de catre NCSEXPERT corect?
Re: Deblocare functii Mini R50 - Consum mediu, viteza medie, etc [REZOLVAT]
Ma poti ajuta si pe mine?
Trebuie sa imi spui ce model este Mini-ul tau si cum intentionezi sa fii ajutat?
de unde esti?
de unde esti?
Am un Mini diesel, an de fabricatie 2010. Sunt din Bucuresti. Nu afiseaza range-ul, consum mediu, etc. Doar in momentul in care motorina intra pe rezerva, afiseaza range-ul pentru putina vreme. Cand rezervorul e peste zona de rezerva....nimic. doar viteza, temperatura si schimvbarea treptei de viteza.
Adrian, ai pe cineva in Bucuresti care poate sa ii activeze functiile?Vladymyr scrie:Am un Mini diesel, an de fabricatie 2010. Sunt din Bucuresti. Nu afiseaza range-ul, consum mediu, etc. Doar in momentul in care motorina intra pe rezerva, afiseaza range-ul pentru putina vreme. Cand rezervorul e peste zona de rezerva....nimic. doar viteza, temperatura si schimvbarea treptei de viteza.