Re: Intalnire Club MINI 2010
suuuperrrr..am o colega de servici care are 2 prietene cu MINI.. sa vb cu ea poate vin si ele pe forum..si la intalnire..

"Veni.Vidi.MINI."
Foarte frumos! Imi iau aparatul!d4niela scrie:suuuperrrr..am o colega de servici care are 2 prietene cu MINI.. sa vb cu ea poate vin si ele pe forum..si la intalnire..

~ Think MINI! ~ 

cristi_tci scrie:pai tot tu esti cu gura mare?! pune-te pe lista si dupa aia te iei de ceilaltiagy scrie:constanteni nimic????

63AGY
ma...nici eu nu shtiu exact daca o sa fiu in tara in perioada aia...sper sa fie ok....d-asta am si scris in paranteza ca nu sunt sigur 100% dar sa stie lumea ce plin de intentii bune suntagy scrie:cristi_tci scrie:pai tot tu esti cu gura mare?! pune-te pe lista si dupa aia te iei de ceilaltiagy scrie:constanteni nimic????nu m-am luat de nimeni...am intrebat daca constanteni inca nu s-au inscris...eu nu ma pun pe lista atata timp cat nu stiu ce se va intampla pana atunci...nu vreau sa bat in cuie si atunci sa se invesca ceva care sa ma opreasca sa vin si sa par neserioasa...asa ca eu pot spune sigur doar inainte cu cateva zile de intalnire...cat despre data 16-18 daca e sa vin e f ok....iar tu stef ...ideea cu vilele este foarte ok...acolo am stat si eu acum...chiar sunt foarte ok vilele

CT-24-MYN
- savudanielo
- Viteza 2
I'm in!!!
Oriunde oricand oricum.
As prefera la mare, si consider metoda votului cea mai buna.
Oriunde oricand oricum.
savudanielo scrie:I'm in!!!
Oriunde oricand oricum.
Dap , si eu as prefera in "Ungaria", ca ajung intr-o ora, nu in 16, cat imi ia sa ajung la Constantza. Mi-ar placea sa vina lume din toata tzara.
...................
Ma gandesc ca la predeal e cel mai bine...e mai la jumatatea drumului pt toata lumea...
CT-24-MYN
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
pentru noi de la ct oricum o sa fie mai simplu decat cei de la timisoara...sau de la cluj de venit..ca noi tot avem un 160 km de autostrada de aici 

CT-24-MYN
- cristi o'RAL
- Moderator
eu cred ca oriunde in jurul fagarasilor e la fel de bine... 100km in plus sau minus nu e foc... doar veniti cu masina nu cu barca... si veniti sa conduceti... si oricum e fun traseul in zona aia.
la mare cred ca e exclus in perioada aia... poate la vara!
la mare cred ca e exclus in perioada aia... poate la vara!
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays