Pentru inceput eu i-as dedica lui Vali "Friday i'm in love", ca tot e vineriGrosos Antonio scrie:Eu propun sa gasim o piesa de la The Cure drept "myMINI date song"

Pentru inceput eu i-as dedica lui Vali "Friday i'm in love", ca tot e vineriGrosos Antonio scrie:Eu propun sa gasim o piesa de la The Cure drept "myMINI date song"
Da, si de acolo m-am inspirat. abia astept de ceva vreme:)luk scrie:Sa stii ca primul gand, cand am vazut ipostazele cu joben, m-a dus cu gandul la Alice in Wonderland (tot Depp)Grosos Antonio scrie: nu am costum de edward Scissorhands si mi-e parul prea scurt.. Dar e karnaval, imi permit:). Probabil din cauza ca tot astept sa apara filmul.
luk scrie:Pentru inceput eu i-as dedica lui Vali "Friday i'm in love", ca tot e vineriGrosos Antonio scrie:Eu propun sa gasim o piesa de la The Cure drept "myMINI date song"
Nu stiu daca cea mai reusita dar cea mai ascultata...Vali Iovi scrie:luk scrie:Pentru inceput eu i-as dedica lui Vali "Friday i'm in love", ca tot e vineriGrosos Antonio scrie:Eu propun sa gasim o piesa de la The Cure drept "myMINI date song"
Cred ca e cea mai reusita piesa a lor.
Ich bin nicht Bloed, ich bin etwas besonderes .ToyCooper82 scrie:so bist du einfach special!