Mi-a sarit Air-Bag-ul in nas
Re: Mi-a sarit Air-Bag-ul in nas
Da buna asta, trebuie doar sa mai ia volanul fara airbag care e ieftin! 

~ Think MINI! ~ 

Imi pare tare rau de asa ghinion
Pe ebay ar fi un volan original cam 200 - 250 euro. http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid= ... Categories

- alinabiancapop
- Moderator
de acum o sa ma bufneasca rasul intotdeauna cand la semafor o sa vad vre-un barbat cu degetu prin nas.....ma voi abtine sa nu ii spun ca dc il baga prea adanc s-ar putea sa ii sara airbag-ul.....Stef_CT scrie:sa fi mai atenta la semafoare in perioada asta...maia les la barbati...toti se scarpina in nas
asta e haz de necaz

Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Stefan incearca sa faci un efort si pune-ti volan original cu airbag. 

1500 de euro...greu tare...cu banii ashtia merg la Pandorf sa mai imi iau si eu un tricou frumos ceva 

CT-24-MYN
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Nu ma refeream la unul nou...Ma gandeam ca poate gasesti unul in stare buna. 

L-am dus p-asta l ao vopsitorie...si mi l-a facut destul de jmecherie sincer...chiar cred ca vine mai bine decat inainte...mi l-au vopsit culoarea bordului mashinii...dpa ce l-am refacut...cu chit cred...bine ca nu s-a spart centrul volanuli...am sa fac o poza si am sa va arat...si au pus si nush ce siguranata ca sa nu imi mai dea eroare in bord...momentan sta bine
CT-24-MYN
A fost buna asta..m-ai facut sa rad cu poftade acum o sa ma bufneasca rasul intotdeauna cand la semafor o sa vad vre-un barbat cu degetu prin nas.....ma voi abtine sa nu ii spun ca dc il baga prea adanc s-ar putea sa ii sara airbag-ul.....

Stef, intretinerea unui MINI se poate dovedi uneori costisitoare; pentru unii safety comes first .