VAND MINI COOPER S AUTOMAT -50 ANIVERSARY UNION JACK,BI-XENO
Re: VAND MINI COOPER S AUTOMAT -50 ANIVERSARY UNION JACK,BI-
Ai pm mirceagsm.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
- cristi o'RAL
- Moderator
mi se pare mie sau masina nu este la primul proprietar?
http://www.mymini.ro/myforum/viewtopic.php?f=30&t=1406
gresesc?
http://www.mymini.ro/myforum/viewtopic.php?f=30&t=1406
gresesc?
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

MINI COOPER S 2010 - 50 ANIVERSARY EDITION / MINI COOPER S
STARE ABSOLUT IMPECABILA,NU ARE NICI CEA MAI MICA ZGARIETURA SAU UZURA. / IMPECABILA, CA NOUA
bi-xenon adaptiv / FARURI XENON
jante 17" black aniversary 50 edition / JANTE ALIAJ 17"
2 trape ventilate / 1 TRAPA PANORAMA sticla duala cu ventilare fata spate
sistem sunet mini boost / Radio CD, MP3
8 airbag / 10 AIRBAGURI (adica 6)
etc /....
"versus"
STARE ABSOLUT IMPECABILA,NU ARE NICI CEA MAI MICA ZGARIETURA SAU UZURA. / IMPECABILA, CA NOUA
bi-xenon adaptiv / FARURI XENON
jante 17" black aniversary 50 edition / JANTE ALIAJ 17"
2 trape ventilate / 1 TRAPA PANORAMA sticla duala cu ventilare fata spate
sistem sunet mini boost / Radio CD, MP3
8 airbag / 10 AIRBAGURI (adica 6)
etc /....
"versus"

masina a ajuns la prietenul lui pheonix.
masina a fost testata tehnic si electronic si cumparata pe loc.si da mok masina era impecabila...sunt unii posesori care au si altceva in cap decat chip tunning si curse.
cristi cine a scris ca eu sunt propietar?masina e cumparata de la sergiu un foarte bun prieten de al meu,pe carte exista doar 1 propietar.aaaa ca am tinut eu masina in curte 2 saptamani e alta treaba.
deci inca un mini pleaca la craiova.
multumesc pentru gazduire
masina a fost testata tehnic si electronic si cumparata pe loc.si da mok masina era impecabila...sunt unii posesori care au si altceva in cap decat chip tunning si curse.
cristi cine a scris ca eu sunt propietar?masina e cumparata de la sergiu un foarte bun prieten de al meu,pe carte exista doar 1 propietar.aaaa ca am tinut eu masina in curte 2 saptamani e alta treaba.
deci inca un mini pleaca la craiova.
multumesc pentru gazduire
nu am scris niciodata ca masina n-ar fi impecabila
doar ca nu-mi plac de fel infloriturile gen : "aniversary 50 edition" doar pt ca are un stick in plus
cred ca sunt efectul unui defect profesional in caz ca esti de meserie comerciant
imi aduce aminte de un MINI cu capacele oglinzilor in steagul italiei care era vandut drept: "ITALIAN JOB EDITION "
masina a ajuns la prietenul lui pheonix "in curte" ?
doar ca nu-mi plac de fel infloriturile gen : "aniversary 50 edition" doar pt ca are un stick in plus
cred ca sunt efectul unui defect profesional in caz ca esti de meserie comerciant
imi aduce aminte de un MINI cu capacele oglinzilor in steagul italiei care era vandut drept: "ITALIAN JOB EDITION "
masina a ajuns la prietenul lui pheonix "in curte" ?
ne-am despartit la tratoria in herastrau...acum daca a ajuns in curte,bloc sau pe camp nu mai e treaba mea.
foarte bun mini ala italian job.cumparat de la o pasionata adevarata...revopsita toata masina(cu lac scurs si multe imperfectiuni,ca doar nu degeaba a fost inactiva o perioada.apoi a umplut masina de hungi si colante gen heliport)1 piston batea grav,filtru epurator lipit cu super glue(ca de unul nou a costat 400 euro)aia e o alta poveste.cazul nu e inchis inca,ca doar nu crede domnul horia ca noi astia la bucale suntem mai prosti.
mok masina s-a vandut,poti inchide topicul?
ai numarul meu in anunt,daca ai cheh de o bere ma gasesti maine si duminica la PHOENICIA HOLIDAY RESORT.weh placut iti doresc.
foarte bun mini ala italian job.cumparat de la o pasionata adevarata...revopsita toata masina(cu lac scurs si multe imperfectiuni,ca doar nu degeaba a fost inactiva o perioada.apoi a umplut masina de hungi si colante gen heliport)1 piston batea grav,filtru epurator lipit cu super glue(ca de unul nou a costat 400 euro)aia e o alta poveste.cazul nu e inchis inca,ca doar nu crede domnul horia ca noi astia la bucale suntem mai prosti.
mok masina s-a vandut,poti inchide topicul?
ai numarul meu in anunt,daca ai cheh de o bere ma gasesti maine si duminica la PHOENICIA HOLIDAY RESORT.weh placut iti doresc.
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin