Schimb ulei/filtre
- cristi o'RAL
- Moderator
Re: Schimb ulei/filtre
si atunci, daca nu stiu ce cumpar, si nu am posibilitatea sa testez in germania mostra din uleiul din motor sa vad cat mai tine, e rau ca il schimb la 10.000km? 

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Deci pana la urma ce trebuie sa schimb?? Cat trebuie cumparat?? Ajutati-ma va rog!
Cumpara 5 litr ulei 5W30 sau 5W40 un brand bun.
Filtrele sunt astea:
filtru ulei-MAN cod HU816/2X
Bosch cod 1457429197
Hengst cod E31HD93
Filtru aer-daca masina este fabricata(nu inmatriculata)inainte de 07.2004
filtru aer MAN cod C2237
dupa 07.2004 inclusiv filtru aer MAN cod C2245
Filtru habitaclu MAN cod CU 4624 sau CUK 4624K (terminatia K inseamna cu carbon activ)
Eventual filtru benzina cod original MINI 16146757196(este denumit Life time filter, deci poti sa nu-l schimbi)
Filtrele sunt astea:
filtru ulei-MAN cod HU816/2X
Bosch cod 1457429197
Hengst cod E31HD93
Filtru aer-daca masina este fabricata(nu inmatriculata)inainte de 07.2004
filtru aer MAN cod C2237
dupa 07.2004 inclusiv filtru aer MAN cod C2245
Filtru habitaclu MAN cod CU 4624 sau CUK 4624K (terminatia K inseamna cu carbon activ)
Eventual filtru benzina cod original MINI 16146757196(este denumit Life time filter, deci poti sa nu-l schimbi)
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
daca esti din Bucuresti suna-ma si te ajut cu schimbul de ulei 0722510604
.......ghost...
sunt din pitesti. si un site ceva sau ma duc la magazine de piese?
- cristi o'RAL
- Moderator
la orice magazin de piese
fbi special agent dale b. COOPER

Adrian , ajuta ma cu o recomandare pentru Micuta mea:
Ulei motor, filtru ulei, filtru motorina, filtru aer, filtru habitaclu, placute frana spate ...ma descurc dar vreau sa imi recomanzi tu ceea ce trebuie sa cumpar ! Multumesc (Mini One D 07.2006)
Cu stima Robert
Ulei motor, filtru ulei, filtru motorina, filtru aer, filtru habitaclu, placute frana spate ...ma descurc dar vreau sa imi recomanzi tu ceea ce trebuie sa cumpar ! Multumesc (Mini One D 07.2006)
Cu stima Robert
It's a mini so???still remain's the best!!!!
e prea simplu : filtre MAN ,ulei BMW 5W-40,placute de frana ATE
.......ghost...
Ar fi doar o mica rectificare,este un Diesel Common Rail cu injectie la 1600 Bar,eu as acorda mare atentie filtrului de motorina si procedurii de schimbare(adica curatenie perfecta si in nici un caz umplerea filtrului cu motorina inainte de montaj asa cum fac unii "mecanici"),si cand zic un filtru sigur ma refer la cel original la care este garantata finetea de filtrare si calitatea hartiei filtrului.Cred ca masina ta are filtru de particule deci trebuie sa cumperi un ulei cu specificatia pentru acest tip de motor.Sharpe scrie:e prea simplu : filtre MAN ,ulei BMW 5W-40,placute de frana ATE
Real motors need forced induction