alinabiancapop scrie:Deobicei la pensiunile/hotelurile de munte vom gasi doar mancare traditionala, orice altceva e la categoria moft si se plateste ca atare. Nu ma intelege gresit, nu ca meniul pus de tine, care mi-a facut sa imi curga baleleGrosos Antonio scrie:eu voiam doar sa diversific putin ideea si a aduce o tenta internationala party-ului, dar acum trebuie sa ne limitam la ce ofera, Oricum ar fi totusi dragut daca am intreba. Nu am venit cu un meniu:)) erau niste idei doar. Iar petru bufet multe sunt chiar usor de facut.alinabiancapop scrie:si eu sunt de acord, doar ca va fi foarte complicat pentru ei sa faca mai mult de doua tipuri de meniu, si oricum probabil va fi mai mult mancare traditionala.
eu zic ca avem doua variante:
1. sa ne propuna ei doua variante de meniu/seara (aperitiv pe care eu il vad cel mai simplu sub forma de bufet, o friptura ceva cu garnitura si salata....si varianta pt vegetarieni, un desert, iar bautura sa se comande pe camera si se plateste la plecare) iar noi cand vom fi la masa sa tinem minte fiecare ce meniu avem
2. sa ne faca bufet
Oricum atat micul dejun cat si eventual meniul de cina se va comanda cu o saptamana inainte de eveniment, deci pana atunci avem timp sa cerem variante si sa ne hotaram ce vrem.
Astept pareri ca sa stiu ce varianta sa cer.
in spetza starter-ele
1. sunt de acord cu idea de bufet. Suna bine.
2. Nu sunt de acord cu mancarea traditionala. Is satul de ideea de sarmale, ciorba de burta, etc.
3. In cazul ca alegem bufet, putem cere ce am dori sa contina bufet-ul si consider ca mai bine oferim/ne ofera un pret si facem un fel de all you can eat si e mai simplu. Eu merg spre bucataria internationala, e un moft, nu e pentru majoritatea, dar s-ar putea ca ei sa nu faca de alea.
La ei pe site scrie clar : preparate culinare traditionale romanesti http://www.craiasa-muntilor.ro/prezentare_5.html
cristi o'RAL scrie:Nici nu cred ca se pune problema sa faca altceva... sa fim seriosi! E O PENSIUNE!!! Pe ce lume traiti?!![]()
![]()
![]()
O sa mancam ce au ei in mod curent in meniu si aia e... nu va mai faceti sperante aiurea
Eu zic ca mai important e sa discutam de bautura. Luam sticla de Jack de la ei la pret dublu sau venim cu 2 de acasa?