r53 probleme motor (rog pasionatii sa mi se alaturie)
Re: r53 probleme motor (rog pasionatii sa mi se alaturie)
sunt de acord cu ce spui despre cei de la dezmembrari.......si eu am avut ocazia sa ma cert pt preturi dar la un moment dat i-am dovedit ......si un motor nu ai de unde sa-l cumperi....
.......ghost...
Re: r53 probleme motor (rog pasionatii sa mi se alaturie)
cum am vazut ca toti pe aici spun acelasi lucru si ma alatur lor, tine cont ca totul ce se invarte in motor poate fi inlocuit pt ca in timp se uzeaza.
parere personala cat timp blocul motor nu e crapat repara ce este al tau esti mai sigur si pun pariu cu tine mai ieftin
unii zic ca celel conditionate in UK sunt "garnatate" oarecum .... tine cont ca nu de putine ori se reconditioneaza motoare cu piese uzate si nu noi, putini foarte putini sunt cei care o fac din pasiune si respect pt ceea ce fac restul o face sa ia banul nu crede ca britanicii sunt toti seriosi .... destul sa dai de cativa indieni si/sau arabi si ai sa te lamuresti instant!!
eu nu sunt deacord cu un alt motor reconditionat in situatia ta.
mult success in tot ceea ce decizi si crezi ca iti este mai bine!
parere personala cat timp blocul motor nu e crapat repara ce este al tau esti mai sigur si pun pariu cu tine mai ieftin
unii zic ca celel conditionate in UK sunt "garnatate" oarecum .... tine cont ca nu de putine ori se reconditioneaza motoare cu piese uzate si nu noi, putini foarte putini sunt cei care o fac din pasiune si respect pt ceea ce fac restul o face sa ia banul nu crede ca britanicii sunt toti seriosi .... destul sa dai de cativa indieni si/sau arabi si ai sa te lamuresti instant!!
eu nu sunt deacord cu un alt motor reconditionat in situatia ta.
mult success in tot ceea ce decizi si crezi ca iti este mai bine!
Drive safe and keep the wheels down