Sau poate te razgandesti si vrei un forfour. Benzina 109 CP, automata,2005, elemente BRABUS in interior, s.a sau o alta varianta ar fi ONE`u lui Stef tu decizi ! Oricum succes !
Imi pot lua la 13-14 mi fara tva si una nelovita dar nu as fi vrut sa dau atatia bani momentan......in fine am intelesca nici lovita daca o iau nu fac nici o afacere si sao iau lovita si sa o umplu se chit nici asta nu prea place Mai caut sper sa mai apara ceva pe mobile .....
Am avut un mic incident la Cluj, Copiii stiu. Dupa cate am vorbit cu Dealer-ul si i-am explicat problema, doar Bara fata, Capota, far (carcasa saucum se numeste). M-au ajunge cam la 5000 euro cu tot cu vopsit si manopera. Acum depinde daca nu sunt si alte probleme. Masina deja mi-a atras atentia ca trebuie sa merg la service (dar cred ca e atentionarea de la Service-ul de 25000 km)
Ultima oară modificat Lun Apr 26, 2010 2:29 am de către Grosos Antonio, modificat 1 dată în total.
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
A doua chestie e ceea ca depinde ce generatie de MINI vrei. In 9000 euro nu vei lua un R56 decat avariat sau maxim fara nici un fel e echipare pe el. Norocul e ca MINI vine cu foarte multe optiuni din standard, dar nu vei gasi. Asa ca iti recomand sa te limitezi la un Mini Cooper R50 sau un R53 Cooper S. Variantele anterioare (asta doar daca nu vrei sa investesti multi bani in ea). Un MINI R56 Modelul nou, il vei gasi vorba alinei in cca 14 000 fara TVA! Si asta cu foarte mare noroc. De obicei de la 16000 in sus. Oricum Success in ce vrei si Welcome in za Club.
MINIish
adrianflorescu scrie:mok acum am vazut fosta ta masina lovita....nu inteleg ce i-au facut de 15.000 ?????
Mini e o masina scumpa, si nu chiar prietenoasa la Service! Stii ca daca vrei MINI, tre sa scoti si mai multi bani din buzunar, Pentru costuri mai mici iti recomand Golf
MINIish
Aveti dreptate m-am interesat si eu astazi si lovita daca o iau si o repar ma duce mai mult decat una nelovita
Mai caut si sper sa gasesc unu din 2005 2006 (one sau cooper).........dar as avea o solutie si cu una lovita daca chiar nu gasesc nimic
adrianflorescu scrie:Aveti dreptate m-am interesat si eu astazi si lovita daca o iau si o repar ma duce mai mult decat una nelovita
Mai caut si sper sa gasesc unu din 2005 2006 (one sau cooper).........dar as avea o solutie si cu una lovita daca chiar nu gasesc nimic
eu am plecat hotarat sa iau cooper din 2007 sau cooper s pana in 2007 si am gasit cooper s din 2007
asta dupa 2 luni de cautare in Romania