MINI ONE :)
- cristi o'RAL
- Moderator
Re: MINI ONE :)
pai normal, inseamna ca nu e gravida... daaaaaaaaaaah 

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

aici ai dreptate
Ontopic: Foarte frumos ONE-ul. Sa il stapanesti sanatos. La cat mai multi kilometri fara reparatii majore

Ontopic: Foarte frumos ONE-ul. Sa il stapanesti sanatos. La cat mai multi kilometri fara reparatii majore

Mini Cooper S - John Cooper Works - 2006 (R53)
TM-75-JCW
viewtopic.php?f=11&t=2744
Mini Roadster - John Cooper Works - 2012 (R59)
TM-90-JCW
E-mail: [email protected]
TM-75-JCW
TM-90-JCW

Multumesc! Asa sa fie FlopP

Luce
Vroiam sa va spun ca daca ii vedeti pe unii intr-un MINI ONE care fac cu mana ca 2 nebunii sunt eu si cu prietena mea care salutam comunitatea
Pana acum 2 au raspuns la super friendly semn restu banuiesc ca au crezut ca eu si cu prietena mea suntem sariti de pe fix
Luce

Pana acum 2 au raspuns la super friendly semn restu banuiesc ca au crezut ca eu si cu prietena mea suntem sariti de pe fix

Luce
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
mai sariti ca si cei din Timisoara nu o sa vezi... noi alergam dupa masini
( uni pe jos altii cu masinile ) 

Mini Cooper S - John Cooper Works - 2006 (R53)
TM-75-JCW
TM-90-JCW
TM-75-JCW
TM-90-JCW
- ToyCooper82
- Moderator
corect! numai ca, mentioneaza FlopP: Alergam [trecut] ...ca nu avem prea multe MINI in oras! si toate care le-am vazut le-am alergat.
putini sau si alaturat comunitatii
putini sau si alaturat comunitatii
MINI Cooper R50,
S exterior
S exterior
Salut baieti,
Astazi m-am lovit si eu de o problema si anume imi ramane agatat ambreiajul jos.
Am citit o gramada aici pe forum si nu prea am inteles.
MINI-ul este din 01. 2002 si vroiam sa va intreb daca stiti cumva ambreiajul este actionat hidraulic sau pe cablu.
Sa stiu in ce parte sa ma indrept
La Bavaria am inteles ca nu
Mersi mult,
Luce
Astazi m-am lovit si eu de o problema si anume imi ramane agatat ambreiajul jos.
Am citit o gramada aici pe forum si nu prea am inteles.
MINI-ul este din 01. 2002 si vroiam sa va intreb daca stiti cumva ambreiajul este actionat hidraulic sau pe cablu.
Sa stiu in ce parte sa ma indrept

Mersi mult,
Luce
in primul rand ar trebui verificat sistemul hidraulic, pompa si cilindrul receptor. un mecanic ar trebui sa stie despre ce e vorba
"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

Salut io's mersi mult de raspunsul rapid.
Am si ajuns in seara asta la un mecanic. Bineinteles ca pe drumu dus intors nu mi-a mai facut nici o problema pentru ca asa se ascund ele banuiesc de frica
Oricum omul s-a tot uitat pe dedesubt s-a tot jucat cu ambreiajul in fine eu nu ma pricep. Mi-a spus ca nu are nici o problema si a observat ca nu prea mai aveam lichid de frana... mai spre deloc. Mi-a explicat el ca tot de acolo isi trage cumva si pentru ambreiaj si ca s-ar putea sa fii prins o gura de aer si nu a mai avut putere pedala sa vina inapoi. Asa ca mi-am completat lichidul de frana.
Pana acum nici o problema. Mai am maine si vineri sa umblu pana sambata cand ar trebui sa plec din bucuresti de sarbatori.
El mi-a zis sa merg linistit.
Scuze daca nu suna coerent ce am scris mai sus dar dupa cum am zis sunt total nou la asa ceva.
Mersi mult,
Luce
Am si ajuns in seara asta la un mecanic. Bineinteles ca pe drumu dus intors nu mi-a mai facut nici o problema pentru ca asa se ascund ele banuiesc de frica

Oricum omul s-a tot uitat pe dedesubt s-a tot jucat cu ambreiajul in fine eu nu ma pricep. Mi-a spus ca nu are nici o problema si a observat ca nu prea mai aveam lichid de frana... mai spre deloc. Mi-a explicat el ca tot de acolo isi trage cumva si pentru ambreiaj si ca s-ar putea sa fii prins o gura de aer si nu a mai avut putere pedala sa vina inapoi. Asa ca mi-am completat lichidul de frana.
Pana acum nici o problema. Mai am maine si vineri sa umblu pana sambata cand ar trebui sa plec din bucuresti de sarbatori.
El mi-a zis sa merg linistit.
Scuze daca nu suna coerent ce am scris mai sus dar dupa cum am zis sunt total nou la asa ceva.

Mersi mult,
Luce