MINI ONE D vs MINI COOPER D

stux
Membru nou

Re: MINI ONE D vs MINI COOPER D

Mesaj de stux »

Mda, ma gandeam eu ca e o problema de "rutare".
Pot sa iti confirm ca am "studiat" umpic problema si sta cam asa: tot ce vine din vest vine prin "telianet" iar "legatura" cu rds se face undeva la budapesta, acolo se rupe filmul. Intarzierea pe legatura inre RO si HU e foaaaaaaaaarte mare, cel putin pe rutarea asta. :ugeek:
My advice: pentru cei care "hostuiesc" forumul, facut o reclamatie la provider (care in situatia de fata nu are cum sa fie altul decat rds, cel putin din ce vad eu), si studiata umpic legatura din HU.

Numai bine !
stux
Membru nou

Mesaj de stux »

Sa inteleg ca a avut efect sugestia mea ? :twisted:
Acum merge mult mai bine forumul :mrgreen:
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

nu stiu daca a facut cineva ceva... dar ne bucuram sa auzim asta :lol:
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
paulica
Membru nou

Mesaj de paulica »

razvan333 scrie:Bine ai venit, ai facut o alegere buna referitor la marca...lasand la o parte intrebarea ta despre acea diferenta de 2000, mi se pare un sacrilegiu sa pui diesel pe MINI, eu nu as da nici un euro pe un MINI diesel.Te gandesti numai la consum, sau care este motivatia pentru D?...MINI-ul meu nu consuma sub 15 in Bucuresti, dar nu l-as schimba cu un MINI D :D
MINI diesel mi se pare ca Porsche sau Ferrari diesel :mrgreen:
Nu e chiar asa sacrilegiu... Cooper D cu un remap, superchips as alege eu, nush daca au in mom asta pt cooper d, e chiar o varianta interesanta. Trecand peste problemele cauzate de un cuplu cam mare pt puntea fata a unui mini coupe, cred ca la reprize, nu ar fi departe de cooper S.

Cateodata e bine sa vezi si avantajele dieselului, cel putin din punctul meu de vedere, un cooper D cu remap, ar putea surprinde multe persoane. :d
Scrie răspuns