MMD14 - 5 ani de intalniri nationale myMINI.ro

Scrie răspuns
Christina
Membru nou

Re: MMD14 - 5 ani de intalniri nationale myMINI.ro

Mesaj de Christina »

razvan333 scrie:Ne bucuram ca masina ta a declansat fenomenul mymini...dar, nu inteleg scopul si durata vizitei. Daca zisesi ca citisi topicul ai fi vazut ca ne chinuim sa alegem o locatie, dupa ce am votat pentru o data. Si unii dintre noi chiar se implica in aceasta cautare, cu tot ceea ce implica din partea lor(timp pierdut, combustibil, samd), de exemplu Adrian s-a abatut cu cateva sute de km din drum ca sa viziteze o locatie. Lista de participanti o vei gasi dupa stabilirea locatiei.
De stouri ieftine cu casute in varf de pom suntem satui...vino cu ceva constructiv.
Răzvan, nu e nevoie să fii sarcastic. Dacă te deranjează postarea mea, este problema ta. M-am adresat celor care ma cunosc și cu care îmi permit să discut chiar și neconstructiv. Nu am propus locație, pentru că mi se pare ok să las, de data asta, propunerea să vină din partea altora - de vreme ce mm days 2012 au fost făcute într-o locație propusă de mine și Meggy.

Am întrebat de lista de participanți pentru că, logic, ar fi să știm de câte camere e nevoie și abia apoi să propunem locații. Cel puțin așa am procedat până acum.

Dacă e așa un mare chin alegerea locației, încât ai simțit nevoia să intervii în felul ăsta, te rog, scutește-te de chin.
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Nu sunt sarcastic, sunt doar la munca de la 4 dimineata si poate mi s-a parut mie din cauza oboselii ca ai luat la misto pe unii care se implica in cautarea unei locatii. Nu stiu daca in 2012, ti ar fi convenit sa te ia si pe tine cineva la panarama cu fratii jderi si casute in copac.
Pentru mine nu e chin, nu am timp, dar telefonic am discutat cu unii membrii care se ocupa de asta in putinul lor timp liber si apreciez efortul lor.
Asadar...si mie mi a facut placere, sunt din 2010 pe forum, de Meggy stiu, dar de tine si masina ta nu stiu nimic, daca apari odata pe an sa faci caterinca, chiar nu are rost...asteptam cu nerabdare propunerile tale :mrgreen:
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
Christina
Membru nou

Mesaj de Christina »

http://www.conacularchia.ro/ - in jur de 15, 16 camere

http://www.perla-paltinisului.ro/ - 32 de camere

Uite, acum am și eu un scop și vorbesc constructiv.
Christina
Membru nou

Mesaj de Christina »

razvan333 scrie:Nu sunt sarcastic, sunt doar la munca de la 4 dimineata si poate mi s-a parut mie din cauza oboselii ca ai luat la misto pe unii care se implica in cautarea unei locatii. Nu stiu daca in 2012, ti ar fi convenit sa te ia si pe tine cineva la panarama cu fratii jderi si casute in copac.
Pentru mine nu e chin, nu am timp, dar telefonic am discutat cu unii membrii care se ocupa de asta in putinul lor timp liber si apreciez efortul lor.
Asadar...si mie mi a facut placere, sunt din 2010 pe forum, de Meggy stiu, dar de tine si masina ta nu stiu nimic, daca apari odata pe an sa faci caterinca, chiar nu are rost...asteptam cu nerabdare propunerile tale :mrgreen:
Nu l-am luat la panarama, dimpotriva. Eu chiar am vazut locatia si chiar este foarte misto. Aia nu era gluma. Este cu totul altceva, iar gazdele ofera jdemii de facilitati. Numai ca eu nu mi-as baga mini-ul pe drumul ala. Am dat un feedback obiectiv. Nu fac caterinca, nu imi sta in caracter, crede-ma. Daca apar o data pe an, o fac pentru ca ma intereseaza intalnirea mm days, iar, in rest, nu am timp nici sa mor. Sunt un workahoolic care, intre timp, a mai devnit si mama. :)

Cred ca tu m-ai luat la caterinca :)
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Ok, iti dai seama cum sunt eu daca sunt cu noaptea in
cap la munca :?
Poate am inteles eu gresit, scuze...si felicitari pt ca ai devenit si mamica, dar las o mai usor cu munca acum, ca al meu ma vedea o perioada doar in poze :D
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Christina scrie:http://www.conacularchia.ro/ - in jur de 15, 16 camere

http://www.perla-paltinisului.ro/ - 32 de camere

Uite, acum am și eu un scop și vorbesc constructiv.
15-16 camere e putin asa cum spunea si Cristi, iar la Paltinis suna bine, dar Adrian spunea daca tin bune minte, ca in zona aia si in perioada aleasa de noi nu gasim 20-30 de camere libere.
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Am vorbit cu un coleg din Sibiu, eu nu stiam de hotelul asta, toti spun ca este super, acolo mananca ei cand merg in Paltinis,oricum arata si este pozitionat de 5 ori mai bine decat Ciuta.Este cam la 2 kilometri inainte de Paltinis, pe partea stanga sens de mers catre Paltinis.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Pai arata cam bine, asa e...gasim cazare crezi?
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Am dat deja telefon,foarte amabili, exista posibilitate cazare pentru 27-29 iunie,total camere 32,din care cateva sunt si triple
4 margarete 17 double + 5 triple
3 margarete 9 double + 1 apartament
Tarife:

### ####
Single -150Ron 200Ron
Double-170Ron 240Ron
Triple 370Ron
Apart. 220Ron
#-clasificare camera in margarete :lol:
Aici restul de informatii oficiale:
http://www.perla-paltinisului.ro/
Haide-ti odata sa ne hotaram. :mrgreen:
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Gata, eu votez cu astia...vedeti daca m-am luat in bete cu Chris mai devreme, ca a iesit ceva bun? :mrgreen:
Ultima oară modificat Joi Mar 27, 2014 3:30 pm de către razvan333, modificat de 2 ori în total.
Scrie răspuns