Răzvan, nu e nevoie să fii sarcastic. Dacă te deranjează postarea mea, este problema ta. M-am adresat celor care ma cunosc și cu care îmi permit să discut chiar și neconstructiv. Nu am propus locație, pentru că mi se pare ok să las, de data asta, propunerea să vină din partea altora - de vreme ce mm days 2012 au fost făcute într-o locație propusă de mine și Meggy.razvan333 scrie:Ne bucuram ca masina ta a declansat fenomenul mymini...dar, nu inteleg scopul si durata vizitei. Daca zisesi ca citisi topicul ai fi vazut ca ne chinuim sa alegem o locatie, dupa ce am votat pentru o data. Si unii dintre noi chiar se implica in aceasta cautare, cu tot ceea ce implica din partea lor(timp pierdut, combustibil, samd), de exemplu Adrian s-a abatut cu cateva sute de km din drum ca sa viziteze o locatie. Lista de participanti o vei gasi dupa stabilirea locatiei.
De stouri ieftine cu casute in varf de pom suntem satui...vino cu ceva constructiv.
Am întrebat de lista de participanți pentru că, logic, ar fi să știm de câte camere e nevoie și abia apoi să propunem locații. Cel puțin așa am procedat până acum.
Dacă e așa un mare chin alegerea locației, încât ai simțit nevoia să intervii în felul ăsta, te rog, scutește-te de chin.