Chat
Re: Chat
pe bune...mergem?
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Au dat la stiri. Azi cei de la Top Gear au filmat la Palatul Palamentului si au plecat pe A2 spre mare. Joi si Vineri o sa fie pe Transfagarasan dar cei de la circulatie o sa-l inchida pentru public. Din ce am vazut, testeaza 3 masini (Ferarri California, Aston Martin si Lamborghini).
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Un banc legat de consum...
"Un tip la benzinărie îşi alimenta Pajero-ul de o jumătate de oră. În spatele lui se formase o coadă imensă. Unul dintre şoferi scoate capul pe geam şi îi strigă nervos:
- Băăă, măcar ai bunul simţ şi opreşte motorul în timp ce alimentezi!"
"Un tip la benzinărie îşi alimenta Pajero-ul de o jumătate de oră. În spatele lui se formase o coadă imensă. Unul dintre şoferi scoate capul pe geam şi îi strigă nervos:
- Băăă, măcar ai bunul simţ şi opreşte motorul în timp ce alimentezi!"

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Tare poza Vali!Vali Iovi scrie:Se pare ca sunt singurul care nu doarme la ora asta.

Eu am iesit la o bila mica aseara, am ajuns pe la 3 si m-am bagat in sac direct. Radar pe kisselef pt baietii veseli, deci aveti grija!

~ Think MINI! ~ 

Hello! I'm back in bucharest... desi nu vroiam...
Cand mai organizam un cico? Am vazut ca a fost un festin in toata regula vinerea trecuta!
... si imi pare rau ca l-am pierdut.

EEE eu sunt pt sapt viitoare, vineri am ceva treaba. Daca totusi va intalniti sper ca reusiti si sapt viitoare!Radu scrie:Hello! I'm back in bucharest... desi nu vroiam...Cand mai organizam un cico? Am vazut ca a fost un festin in toata regula vinerea trecuta!
... si imi pare rau ca l-am pierdut.

~ Think MINI! ~ 

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin