Razvan, ai grije la caseta,eu m-am pacalit o data ,dupa ce am schimbat toata bucseraia si articulatiile tot batea si verdict final caseta, am schimbat-o si batea la fel,in final a fost uzura la capatul bratului inferior-wishbone-iti pun desenul ca sa fiu mai clar-iti dai seama ce le-am facut la mecanicii mei de la garaj, eu tot nu credeam ca este caseta de directie,ei m-au f....t la cap ca este sigur caseta desi vizibil nu vedeam joc intre cremaliera si bucsa ce ghidare , am luat o caseta de pe un Golf V, am montat-o si batea la fel, imi venea sa-i omor pentru ca Golful nu avea ESP, la mine era alta electronica la caseta,umbla cu reprogramare de module,mi-a luat o zi sa sting becurile galbene-alea care zici tu ca nu trebuie sa tii cont de ele-si in final am schimbat bratul inferior si totul s-a rezolvat urgent.razvan333 scrie:Mda, masina e beton...mai putin caseta de directie se pare. Singura cauza a bataii pe partea dreapta se pare ca e caseta.
Astept sa vedem ce o iesi..o repar.
Uleiul era marmelada...cred ca era uleiul de fabrica
Pe mana carui nesimtit sau nesimtite o fi fost saraca masina?
Ai grije si la rulmentul de sarcina din partea de sus a amortizorului, si ala da acelasi zgomot.