Bancuri

Scrie răspuns
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Re: Bancuri

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

O fata n-a mai trecut prin satul natal de mai bine de 5 ani. Intr-o zi soseste acasa, dar nici n-apuca sa treaca pragul, ca tatal sau se rasteste la ea:
-Unde ai fost tot timpul acesta? De ce nu ne-ai scris, nici macar o carte postala? De ce nu ne-ai sunat niciodata?
Fata incepe sa planga si zice printre lacrimi:
- Tata, eu am devenit prostituata…
- Cum? Pleaca de aici pacatoaso! Esti o rusine pentru familia noastra catolica! Te reneg!
- Cum crezi tu, tata. Eu vreau doar sa-i las mamei aceasta superba blana de nurca si sa va dau carnetul acesta de economii de 5.000 € si titlul de proprietate asupra casei pe care tocmai v-am cumparat-o, cu 10 dormitoare, 10 bai si piscina. De asemenea va invit sa petreceti Sarbatorile pe iahtul meu…
Tatal intreaba:
- Ce ziceai ca ai devenit?
Fata incepe din nou sa planga si spune:
- O prostituata, tata…
- O, Doamne, ce m-ai speriat! Am inteles protestanta!… :lol:
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Bula il vede intr-o zi pe taica-su dezbracat, la baie, si il intreaba:
-Tata, ce sunt astea?
Tatal se balbaie putin si pana la urma ii raspunde:
-Sunt… respecte!
Dupa cateva zile, se intalnesc pe scara blocului cu o vecina. Tatal lui Bula o saluta:
-Respectele mele, doamna!
Bula saluta si el:
-Si ale mele, dar sunt mai mici, doamna! :lol: :lol: :lol:
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Un arab mergea pe strada. La un moment dat un tip striga:
- Ahmed… nevasta-ta te inseala!
Arabul se face rosu la fatza … scoate cutitul si fuge catre casa. Pe drum, este calcat de o masina. In ambulanta, in drum spre spital, incepe sa reflecteze:
- Ar trebui sa ma calmez un pic…. intai si intai…. sunt burlac… in al doilea… nici nu ma cheama Ahmed! :lol:
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Merge trenul liniştit pe calea ferată şi brusc o ia la dreapta! Iese de pe calea ferată şi o ia prin aratură, porumb, cartofi, lucernă, iar porumb, pădure, cartofi, iar lucernă şi iese inapoi la calea ferată şi merge mai departe. Pasagerii şocaţi, se duc la mecanic sa vadă care-i treaba. Intrebat de cele intamplate, mecanicul le răspunde:
- Era unul la vreo 200 m , care se căca pe calea ferată, ce era sa fac?! Pasagerii:
-Trebuia să-l calci, in morţii mă-sii!
Mecanicul:
-Păi tocmai in lucernă l-am ajuns. :lol: :lol: :lol:
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Intr-un supermarket doi tipi se ciocnesc cu carucioarele.
- Scuze o cautam pe nevasta-mea si nu eram atent, zice Gigel
- Ce coincidenta, si eu la fel ma uitam dupa nevasta-mea ca nu stiu unde e povesteste Costel.
- Pai poate pot sa te ajut. Cum arata sotia ta?
- E inalta, par lung, picioare lungi, sini fermi si un cur de nota 10. Da’ sotia ta cum arata?
- Nu conteaza, hai s-o cautam pe nevasta-ta! :lol: :lol: :lol:
Imagine
Vali Iovi-Stere
Site Admin

O gagica indragostita fleasca ii trimite la 12 noaptea un SMS plin de sensibilitate iubitului ei:
“Iubitul meu, daca dormi, trimite-mi visele tale! Iubitul meu, daca razi, trimte-mi zambetul tau! Iubitule, daca plangi, trimite-mi lacrimile tale !”
Raspunsul vine prompt tot prin SMS:
“Iubita mea, ma cac! Ce sa-ti trimit?” :oops: :lol: :lol:
Imagine
dj16xxs
Viteza 2

Mesaj de dj16xxs »

foarte tari vali:))))

- Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care din cand in cand sa faca curat, sa gateasca si sa repare ce se mai strica prin casa.
- Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat caruia sa-i destainuie aspiratiile ei si care sa o asculte si sa o inteleaga.
- Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o admire si care sa faca dragoste cu ea din placere.
- Este important pentru o femeie sa aiba langa ea un barbat care sa o scoata in lume si sa o trateze ca pe o printesa tot timpul, nu doar la ocaziile speciale.
- Este foarte important pentru o femeie ca cei patru barbati sa nu se cunoasca intre ei...
R56 COOPER red/white
dj16xxs
Viteza 2

Mesaj de dj16xxs »

Pentru cei preocupati de greutate, iata ultima noutate in domeniul nutritiei si al sanatatii. Este o usurare sa aflam adevarul dupa atatea si atatea studii conflictuale despre nutritie.
1. Japonezii consuma foarte putine grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii.
2. Mexicanii consuma multe grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii.
3. Chinezii beau foarte putin vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii.
4. Italienii beau mult vin rosu si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii.
5. Nemtii beau foarte multa bere si consuma foarte multi carnati si grasimi si sufera de mai putine atacuri de cord decat americanii.
CONCLUZIA:
Mancati si beti tot ce vreti ! Se pare ca faptul ca vorbiti engleza e ceea ce va omoara.
R56 COOPER red/white
dj16xxs
Viteza 2

Mesaj de dj16xxs »

1981:
1. Printul Charles se casatoreste.
2. Liverpool castiga Cupa Europeana.
3. Papa moare.
2005:
1. Printul Charles se casatoreste.
2. Liverpool castiga Cupa Europeana.
3. Papa moare..
CONCLUZIE:
Daca Printul Charles se mai casatoreste o data si Liverpool ajunge iar intr-o finala europeana ar fi bine sa-l anunte cineva pe Papa.
R56 COOPER red/white
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Doi cowboy în Vestul Sălbatic:
- Eu am cea mai rapidă mână din Vestul Sălbatic!
- Eu am gagică… :lol:
Imagine
Scrie răspuns