MMD14 - 5 ani de intalniri nationale myMINI.ro
Re: MMD14 - 5 ani de intalniri nationale myMINI.ro
ar trebui sa facem si o lista cu cei care sigur vin + sau - insotitor
.......ghost...
Drumul este de groaza, undeva la 10-15km ,din Reghin catre Hodac, Ibanesti, asfaltul este de prin anii '70 pe primii 5km, dupa care dispare complet si trecem la drum de macadam plin de gropi. Capacitatea de cazare nu este suficienta.Locatia este acolo unde se termina drumul, de acolo nici o alta posibilitate decat sa te intorci spre Reghin pe acelasi drum.Skoda mea cu "pachet de drumuri grele" a suferit cateva daune pe sub podea si o janta stramba.Christina scrie:http://www.besthotels.ro/ro/cetati-si-c ... pusna.html
Ăsta e. Rețin că am mâncat foarte bine și era foarte mișto poziționat - ceva in the middle of nowhere. Dar mai rețin și că am mers pe un drum forestier ca să ajungem acolo. Deci nu știu dacă e de suspensii de mini.
Real motors need forced induction
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Locatia de la Paltinis,Perla Paltinisului.Localizare, pe partea stanga sensul de mers Sibiu Paltinis, la 1km inainte de intrarea in Paltinis,imediat langa amenajarea de la Arena Platos.Distanta fata de centrul Sibiului 30 km, soseaua foarte buna.
Dinspre sosea nu arata cine stie ce,dar in spate totul este absolut OK si de bun gust.Este curat, restaurantul arata bine, exista 2 terase, una de aprox. 90 locuri fara acoperis,si una acoperita de aprox. 55-60 locuri.Vazut camerele, arata foarte bine,nu exista mirosuri ciudate pe hol sau in camere,totul OK.
Parcarea este micuta, gen Ranca insa mai mare.Doamna de la receptie foarte amabila,draguta(chiar mai mult decat draguta).Am mancat ca sa testez bucataria-absolut impecabil-vinetele excelente nota 10, muschiul de vita facut perfect,carnea de calitate,nota 10 ,cafeaua foarte buna -nota 9,5.Servirea , nota 10.Pensiune la acest moment disponibilla pentru 32 camere , perioada 27-29 iunie 2014.
Concluzie-recomand 100%.La distanta de 50m, 2 pensiuni cu 10-15 camere aprox. ca si rezerva pentru eventuale nevoi suplimentare. Diferenta de poze urmeaza.
Dinspre sosea nu arata cine stie ce,dar in spate totul este absolut OK si de bun gust.Este curat, restaurantul arata bine, exista 2 terase, una de aprox. 90 locuri fara acoperis,si una acoperita de aprox. 55-60 locuri.Vazut camerele, arata foarte bine,nu exista mirosuri ciudate pe hol sau in camere,totul OK.
Parcarea este micuta, gen Ranca insa mai mare.Doamna de la receptie foarte amabila,draguta(chiar mai mult decat draguta).Am mancat ca sa testez bucataria-absolut impecabil-vinetele excelente nota 10, muschiul de vita facut perfect,carnea de calitate,nota 10 ,cafeaua foarte buna -nota 9,5.Servirea , nota 10.Pensiune la acest moment disponibilla pentru 32 camere , perioada 27-29 iunie 2014.
Concluzie-recomand 100%.La distanta de 50m, 2 pensiuni cu 10-15 camere aprox. ca si rezerva pentru eventuale nevoi suplimentare. Diferenta de poze urmeaza.
MMD2014-restul de poze Paltinis
Urmarea:
Aici scorul(scadeti tigarile si a doua cafea)
Camera:
Aici buda restaurantului:
Aici locatia de rezerva:
Ultima oară modificat Mie Apr 16, 2014 5:29 pm de către ToyCooper82, modificat de 2 ori în total.
Motiv: cerinta indeplinita
Motiv: cerinta indeplinita
- cristi o'RAL
- Moderator
Re: MMD2014-restul de poze Paltinis
arata bine vita... mi-ai facut pofta! ma duc in oras 

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Ce bine arata asta de la Paltinis.
Fain, fain Adrian!
Luce
Fain, fain Adrian!

Luce
poza in oglinda se face fara flash 

"PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

ACS C30 - gone
D22 for sale https://www.olx.ro/oferta/nissan-np300- ... cbr5b.html
Chevy Colorado V6 LT

S-o crezi tu ,acolo scria sa apesi butonul rosu,stii zicala aia americana,io's scrie:poza in oglinda se face fara flash
"Never play cards with a man called Doc"," Never eat at a place called Mom's"si cel mai important din toate,"Never push the red button"
Mi-a fost frica sa apas, am incercat si a iesit nasol:
Luce multumesc ca ma sustii ,altfel de la bunii nostrii colegi numai caterinca,gen"Iar ai postat prost"desi postasem "gresit" sau "pozele in oglinda se fac fara blitz"-parca eu nu stiam treaba asta dar nu stiu sa tai blitzul la c....ul ala de aparat si acolo mai si scria sa apesi "butonul rosu",lucru de care m-am ferit o viata intreaga.
In loc sa vada efortul ca fac kilometri ca sa gasesc o locatie, ei se tin de caterinca,dar un om batran iarta pacatele celor tineri si iuti la tastatura.Desigur ca am sa ma gandesc de doua ori cui voi impartasi din agheasma de Ardeal, deocamdata doar Razvan este in top, Cristi si io's sunt in calificari cu sanse slabe.

In loc sa vada efortul ca fac kilometri ca sa gasesc o locatie, ei se tin de caterinca,dar un om batran iarta pacatele celor tineri si iuti la tastatura.Desigur ca am sa ma gandesc de doua ori cui voi impartasi din agheasma de Ardeal, deocamdata doar Razvan este in top, Cristi si io's sunt in calificari cu sanse slabe.