Mini R50

Scrie răspuns
adrian
Veteran

Re: Mini R50

Mesaj de adrian »

Salut,
Avea gust de pompa sau de radiator??un degustator de meserie le deosebeste imediat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

Mai încuiat ......nu sunt de meserie....deci astept de la cunoscatori ...... :lol:
21 BBN
Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

Sau mai ma duc sa mai gust.....poate nu sa evaporat.....o mai caut in fata blocului ...balta ! :twisted:
21 BBN
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Dupa culoarea si gustul petei inclin sa cred ca este de la coltul din dreapta jos de la radiator. :mrgreen:

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

Da...... :evil:
21 BBN
Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

Cu scurgerea am înțeles....... :lol: :twisted: .....dar cu zgomotul menționat mai sus....ce părere aveti?
21 BBN
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

Zgomotul poate veni de la role curea a agregate sau rulmenti alternator sau ,cu putin ghinion, de la pompa de apa,care posibil sa fie terminata, si asta inseamna si zgomot +pierdere antigel.
Oricum, de obicei intrebari de genul celor puse de tine isi gasesc greu un raspuns exact, cel mai corect este sa mergi la un atelier si acolo se poate face o constatare exacta.Poti sa primesti de pe forum un raspuns gresit,ori cel care iti raspunde spune prostii ori descrierea ta nu este cea mai exacta,ori pot fi mai multe cauze la problemele tale.Este exact ca si cum un medic te consulta prin telefon,de obicei diagnosticul poate fi gresit.Probabil mult mai folositor pentru cei de pe forum este sa postezi doar la final, dupa ce ai avut defectiunile, le-ai remediat si poti sa faci o evaluare a costurilor si o apreciere despre atelierul la care ai lucrat, daca esti multumit sau nu, preturi. relatia service-client,etc.
Asta ca sa nu pui pe colegii de pe forum intr-o situatie delicata, daca nu-ti raspunde nimeni,deja i-ai catalogat ca nesimț.ți,daca unul iti raspunde si-ti da o solutie falsa il treci la categoria"bagator de pareri gresite".

Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

Am pus întrebarea pt ca .....ați văzut cu toți problema cu navigatia.......care cu ajutorul voastru am rezolvat-o cu 18 lei-cost curier.
Si mai pun întrebării pt ca in Slatina încă nu am gasit un service care sa mai fi lucrat vreodată pe Mini Cooper !!!! Mai pun întrebării pt ca nici pana acum nu am rezolvat problema cu claxoanul......!!!
Asta nu înseamnă ca orice sfat primesc aici.....ma duc si spun la service...bă schimba pompa de apa....ca așa mi-a zis cineva de pe forum.

Insa țin f mult la sfaturile voastre........mai ales ca am văzut ca va reparați singuri mașinile - unii dintre voi! Si țin la sfaturile voastre pt ca nu aveti nici un interes ascuns....cum pot sa aibă cei de la service pt a ma taxa mai mult decât ar trebuii.

Multumesc mult si daca nu-mi răspunde nimeni....niciodată nu o sa cred ca sunteți nesimțiți.

Cu deosebit respect pt toți care va faceți timp sa cititi aberațiile mele . :lol: :oops:
21 BBN
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

claxoanele (pentru ca ai 2) se pot arde, da-le jos si incearca-le direct la o baterie
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Susala_lucian
Viteza 4

Mesaj de Susala_lucian »

Știu Cristi ......ca are 2....insa problema e ca nu ajunge curent la claxoane. Oricum mâine ma duc la alt electrician.
Multumesc încă o data !
21 BBN
Scrie răspuns