Ravan, o masina defecta practic se vinde pe gratis,stiu asta din experienta, eu am vandut masinile uzate de la firma, cred ca peste 25 pana acum, cel mai bun pret l-am luat pe cele in stare de functionare,pe cele defecte nu primesti pret, nici dealerii de piese second nu le accepta, spun ca sunt rulate in Ro. si nu recupereaza banii.Cutia de viteze second la Mini nu este scumpa,una de Opel Astra G Diesel costa cam 250-300 Euro si este o masina comuna, se gaseste pe toate drumurile, deci 500 pt. o cutie de Mini este corect.Este o cutie de viteze, o piesa foarte complexa,nu 2 bucsi de bascula de Toyota , cat era pretul???
Eu am platit(pardon firma ) 780 Euro -fara TVA-pentru un motor de 1,9 Diesel,rulat 121.000km, mi se pare f. ieftin.Masina defecta se vinde bine pe bucati, dar asta inseamna timp,banii ii recuperezi cam in 2 ani, ceea ce mi se pare f. mult.
Luce daca o vinde reparata primeste probabil in jur de 5000Euro.Daca nu o repara, primeste maxim 1500 Euro,asta cu putin noroc.Deci socoteste ce este mai convenabil.
Luce, mai strange cureaua, repar-o,vinde-o, si cumpara una cu Getrag, sa nu mai ai probleme, lasa-l pe Razvan, el este fan Audi, Toyota Rav,Ford Ka,

.