Versus auto
Re: Versus auto
'si crestea in 50 de ani cati altii... in 50 de ani' 

- Papa Smurf
- Viteza 2
Eu sunt in cautari de MINI R56, insa trebuie sa recunosc ca m-ar tenta si un Fiat 500 Abarth.tudor scrie:Pai spune ca pe circuit e CEVA mai ok Abarthul, dar ca in viata de zi cu zi e mai ok cooper-ul pt ca e nesemnificativ mai incet. Ce nu imi place este ca spune ca MINI-ul e destul de plictisitor in interior (HUH?!?!). A comparat cooper-ul cu abarthul din cauza ca primul are 120 si al doilea 135 de cai. Mai bine comparau Cooper S cu Abarth SS...
Referitor la pret, ei nu zic nimic de dotarile standard si de optionale. Acolo conduce clar Fiat-ul... Apoi mai e problema ca Fiat-ul poate fi tunat foarte usor la o putere mai mare ca e turbo. La Cooper e mai dificil..
In orice caz, tot MINI e "mai de treaba" si mai fain
Din cate am citit pe forum la Fiat, posesorii de 500 se plang de o ff proasta servire si comunicare cu cei de la AutoItalia... nu stiu sa repare masina, invocand ca e model prea nou si inca nu au apucat sa "descopre" toate hibele - "Hai sa o lasam asa si sa vedem ce se intampla... bate tot asa, isi revine, sau se rupe in 4"

Bluetoothul face figuri... ba se conecteaza la telefon, ba nu. Oricum problema asta s-a rezolvat prin upgrade al softului.
Ceea ce m-a surprins pe youtube e ca Abarthul accelereaza ff repede de la 80 la 230..ff repede...mi s-a parut ca se "intinde" mai rpd si mai usor in fiecare treapta de viteza, mai ales in cele 4-5.
Pt a ma convinge am incercat sa ma programez la un drive test, insa nu am reusit (proasta comunicare cu cei de la AutoItalia

2 x VW Beetle. Looking for a MINI Countryman S
- alinabiancapop
- Moderator
- cristi o'RAL
- Moderator
din ciclul versus din viata de zi cu zi 

fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

- Vali Iovi-Stere
- Site Admin