I want MINI and I want IT bad ! :)
Re: I want MINI and I want IT bad ! :)
Problema n-ar fi de inlocuit, vorba aia, pot sa-i pun o husa o vreme. Doar sa nu fie un indicator al unei uzuri mai mari decat indica kilometrajul.

- cristi o'RAL
- Moderator
daca are scaunul atat de praf (trebuie sa vezi si restul interiorului cum arata), cel mai probabil are mult mai multi km fata de cei declarati.
daca motorul e prea curat, este curat ca sa ascunda ceva.
daca nu se ridica bumbul de deschis, cel mai probabil in curand o sa te lase yala, o sa ramana blocata, o sa-ti blestemi zilele pana dai jos fata de usa cu usa inchisa, apoi sa desfaci capacul de plastic al yalei cu mana bagata pana la gat prin usa, apoi sa reusesti sa gasesti un bumb f mic de care deblochezi yala, sa poti deschide usa ca sa o schimbi. yala costa minim 400ron + munca enorma a unui mecanic sa deblocheze usa.
eu am schimbat deja o yala pe la 190.000km, LUC a schimbat acum. si din chestia asta ma intreb daca masina aia are 140.000km.
daca vine cu cheia de rezerva poate sa nu fie f grav, si eu si LUC folosim cheia de rezerva pt ca cea principala este gaurita de atatea apasari => km multi.
trebuie sa vezi daca exista prima cheie, chiar si cu carcasa stricata.
daca motorul e prea curat, este curat ca sa ascunda ceva.
daca nu se ridica bumbul de deschis, cel mai probabil in curand o sa te lase yala, o sa ramana blocata, o sa-ti blestemi zilele pana dai jos fata de usa cu usa inchisa, apoi sa desfaci capacul de plastic al yalei cu mana bagata pana la gat prin usa, apoi sa reusesti sa gasesti un bumb f mic de care deblochezi yala, sa poti deschide usa ca sa o schimbi. yala costa minim 400ron + munca enorma a unui mecanic sa deblocheze usa.
eu am schimbat deja o yala pe la 190.000km, LUC a schimbat acum. si din chestia asta ma intreb daca masina aia are 140.000km.
daca vine cu cheia de rezerva poate sa nu fie f grav, si eu si LUC folosim cheia de rezerva pt ca cea principala este gaurita de atatea apasari => km multi.
trebuie sa vezi daca exista prima cheie, chiar si cu carcasa stricata.
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

- magicbright
- Viteza 3
Am un prieten care si a luat saptamanile trecute un r50 2001 din germania cu 200 000 km la bord..reali nu stie daca sunt pentru ca nu are service uri in reteaua bmw, a luat o de la privat..si cu toate astea interiorul e impecabil, materialele folosite sunt de cea mai buna calitate.si a mea are 115 k si interiorul este țipla, plastice, tapiterie, mocheta de pe podea(nu presurile), etc.daca nu s verificabili km, eu as zice pass.binenteles conteaza si cat dai pe ea, daca dai un pret f mic n ar trebui sa ai astepari f mari
YOU DON'T NEED A BIG ONE TO BE HAPPY!
@cristi o'RAL: Restul interiorului pare ok, dar mai trebuie vazut volanul (acum are husa) si zona de la pedale. Chestia cu cheia de rezerva ma gandeam ca poate nu contine informatiile legate de kilometri, care poate sunt in doar in cheia principala.
@magicbright: Asa e, pare ciudata uzura asta
Cine stie, poate o fi fost inlocuit scaunul la un moment dat, si a fost pus unul "cu mai multi kilometri"
La 3.800 euro, nu e chiar superoferta. Complicat
Pana la urma, kilometrii cat de verificabili sunt ? Adica daca se manareste ca in bord sa arate altceva, nu s-ar putea manari si cheia (ca inteleg ca acolo e informatia pretioasa) ?
@magicbright: Asa e, pare ciudata uzura asta

Pana la urma, kilometrii cat de verificabili sunt ? Adica daca se manareste ca in bord sa arate altceva, nu s-ar putea manari si cheia (ca inteleg ca acolo e informatia pretioasa) ?

- magicbright
- Viteza 3
Nu stiu care e treaba cu cheia.poti sa dai o fuga la bavaria cu seria de sasiu a masinii.oamenii o sa ti spuna, daca a intrat vreodata cu masina in reteaua de service bmw worldwide, cati km avea la momentul ala, ce s a efectuat in service, ce reparatii s au facut, etc.du te la otopeni, sunt mai amabili si e mai putina lume.cel putin 5 ani 4-5 ani de la achizitie, in cazul tau pana in 2008-2009 ar trebui sa aiba service ul in retea, pt ca e oferit gratuit.
- cristi o'RAL
- Moderator
la R50 nu sunt convins ca se pot verifica km dupa cheie... unii zic ca da.
daca ar fi asa, km se inregistreaza in cheie la fiecare introducere a cheii in contact, deci s-ar inregistra si pe cheia de rezerva.
daca vrei, iti arat cum arata la interior masina mea la 200.000km, sa-ti faci o idee
daca ar fi asa, km se inregistreaza in cheie la fiecare introducere a cheii in contact, deci s-ar inregistra si pe cheia de rezerva.
daca vrei, iti arat cum arata la interior masina mea la 200.000km, sa-ti faci o idee

- magicbright
- Viteza 3
@cristi: pai si daca dau km inapoi si introduc cheia, ea ce retine??km vechi sau cel nou?
- cristi o'RAL
- Moderator
asta mi se pare si mie curios... ce km citeste cheia de la masina ca sa stocheze pe ea, aia vizibili pe bord sau aia adanci, reali, din calculator....
nu am inteles cum functioneaza chestia asta.
nu am inteles cum functioneaza chestia asta.

- magicbright
- Viteza 3
Banuiala mea e ca cheia nu retine nicio info legat de km.eu cand am verificat intr adevar mi a bagat cheia in slotu ala, insa cred ca e doar pt a identifica masina.
M-am mai gandit, nu cred ca poti afla kilometrii reali. Am vazut si anunturi halucinante, din 2002 cu 120.000 km sau 2004 cu 87.000 km. Vorba aia, si daca o miscai in garaj inainte si inapoi o data pe saptamna, si tot faceai mai multi kilometri.
Ideea e ca multi accepta fara rezerve orice fel de test, chiar si in conditii dubioase de pret/kilometri. Am vazut si anunturi cu numere rosii, proaspat aduse in tara si clar pentru revanzare, deci e o incredere in teste pe care nu mi-o explic 
PS: @cristi o'RAL: Daca mai gasesc masini din astea cu semne de intrebare la uzura, o sa vin sa-mi faci un private tour al masinii

PS: @cristi o'RAL: Daca mai gasesc masini din astea cu semne de intrebare la uzura, o sa vin sa-mi faci un private tour al masinii