Cand am sa ma simt mai bine..am sa va arat problema mea.
- ToyCooper82
- Moderator
Re: Cand am sa ma simt mai bine..am sa va arat problema mea.
sa te faci bine! sunt de accord cu tunsoarea! e fancy!!! 

MINI Cooper R50,
S exterior
S exterior
- Papa Smurf
- Viteza 2
vad ca, cauciucul de pe dreapta - fata e spart...sa nu-mi zici ca toata treaba a fost din cauza unei explozii ?
din cate am vazut in poze s-a lasat fara airbaguri sparte...
banuiesc ca ai airbaguri pe lateral ...la cum arata partea dreapta, cred ca ar fi trebuit sa "reactioneze"
banuiesc ca ai airbaguri pe lateral ...la cum arata partea dreapta, cred ca ar fi trebuit sa "reactioneze"
2 x VW Beetle. Looking for a MINI Countryman S
Nu arata asa de rau MINI. E reparabil doar ca trebuie sa schimbe aripa spate ( sa o taie jos pe cea veche) si usa. Ce este mai greu de facut este stalpul de tras la loc. Oricum reparabila cu vreo 2 - 3 mii de euro.
~ Think MINI! ~ 

2-3 mii e parfum...am sa te sun danii sa imi dai ideei...darksun scrie:Nu arata asa de rau MINI. E reparabil doar ca trebuie sa schimbe aripa spate ( sa o taie jos pe cea veche) si usa. Ce este mai greu de facut este stalpul de tras la loc. Oricum reparabila cu vreo 2 - 3 mii de euro.
CT-24-MYN
Insanatosire grabnica.
Cauza?
Depinde unde o repara. Piesele de mini sunt extrem de scumpe. Iti pot da exemplu de reparatie minora de tinichigerie de 3500 euro
Daca e pe rca depinde de de anul de fabricatie...
Daca e din buzunarul lui... ouch.
Masina e torsionata
Cauza?
Depinde unde o repara. Piesele de mini sunt extrem de scumpe. Iti pot da exemplu de reparatie minora de tinichigerie de 3500 euro
Masina e torsionata
'02 Cooper - for fun BACK TO US
, replaced by '07 320d touring - for Sasha 

Pai fi atent stef, aripa spate si geamul il iei de la alt MINI dauna si nu cred ca poate sa iti ceara cine stie ce, plafonul este treaba de 10 minute cu un aparat de indreptat cu ventuze, usa iara o iei de la dezmembrari cu tot cu geam. Singura buba majora acolo este stalpul care este de rezistenta deci trebuie sa te duci la cineva care se pricepe, si aici ma refer SE PRICEPE pentru ca trebuie indreptat foarte bine. Stalpul e singura ta problema majora, restul le cumperi si se rezolva usor. Aripa spate se taie cea veche si se pune cea nou cu sudura.sa zicem vreo 2000 pisele si 1000 manopera, daca iei de la dezmembrari.Stef_CT scrie:2-3 mii e parfum...am sa te sun danii sa imi dai ideei...darksun scrie:Nu arata asa de rau MINI. E reparabil doar ca trebuie sa schimbe aripa spate ( sa o taie jos pe cea veche) si usa. Ce este mai greu de facut este stalpul de tras la loc. Oricum reparabila cu vreo 2 - 3 mii de euro.
~ Think MINI! ~ 

e din buzunarul meu...vedem ce o fi.ma gandeam sa iau piesele de la zezmembrari...iar de torsionata..nu e torsionata pt ca am trimis pe cineva de la un servis sa o vada.problema mare e stalpulmmneg scrie:Insanatosire grabnica.
Cauza?
Masina e torsionata
CT-24-MYN
nu de la cauciuc...nu l-am vazut pe cel care venea din fata...cat despre airbag-uri...nu stiu ce sa zic...nu am vazut inca masina...am airbag-uri in scaune...si cand m-a lovit...imi amintesc praful care a sarit din ele...mai departe nush ce sa zic...cand am sa ma simt mai bine am sa merg eu sa o pozez.SRP scrie:vad ca, cauciucul de pe dreapta - fata e spart...sa nu-mi zici ca toata treaba a fost din cauza unei explozii ?
CT-24-MYN
Piese caroserie, trimuri, geamuri, oglinda, cauciuc, janta, indreptat sasiu, indreptat sudat schimbat stalp plus sudat aripa, niste piese prin interior, airbag, chituit, vopsit etc. Dib pacate se aduna. Cred ca sare bine de 5000.
Sunt curios la cat iese. Daca gasesti vreunul pe la dezmembrari ma intereseaza si pe mine cate ceva pentru proiectul meu.
Sunt curios la cat iese. Daca gasesti vreunul pe la dezmembrari ma intereseaza si pe mine cate ceva pentru proiectul meu.
'02 Cooper - for fun BACK TO US
, replaced by '07 320d touring - for Sasha