Intalniri MINI
- catalinord
- Viteza 3
Re: Intalniri MINI
Eu ma duc la Kiss si in seara asta, daca exista doritori eu sun pe acolo incepand cu 21.00, evident daca nu ploua.
BELIEVE . . .
Nu stiu daca apar, dar daca e sper sa ne vedem in rond!catalinord scrie:Eu ma duc la Kiss si in seara asta, daca exista doritori eu sun pe acolo incepand cu 21.00, evident daca nu ploua.

~ Think MINI! ~ 

O sa vin si eu in seara asta prin Kiss.... Caut un mini negru cu HEI? 

Vad ca va strangeti! Poate poate apar si eu desi am niste treabaRadu scrie:O sa vin si eu in seara asta prin Kiss.... Caut un mini negru cu HEI?

~ Think MINI! ~ 

Te astept! Eu ma gandeam sa ajung pe la un 9.30!darksun scrie:Vad ca va strangeti! Poate poate apar si eu desi am niste treabaRadu scrie:O sa vin si eu in seara asta prin Kiss.... Caut un mini negru cu HEI?Poate pe la 10... sa vad!
Foarte tare. Poate ajung si eu azi. Nu promit nimic. Oricum asteptam poze de la MINI-initalinea Kiss 

Kiss >>???????
ce inseamna????
si joi se pregateste ceva????
ar trebui anuntat din timp
sa putem sa ne miscam
ce inseamna????

si joi se pregateste ceva????
ar trebui anuntat din timp

.......ghost...
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
in rond??
la piata scanteii sau la charles de gaulle ?
secretosilor
la piata scanteii sau la charles de gaulle ?
secretosilor

.......ghost...
Rondul dintre Arcul de triumf si Piata Victoriei! Incerc sa ajung la 9:30! 
LE: Sorry ca nu am ajuns, maine sunt diponibil sigur! De la orice ora. Azi cum ma asteptam s-au incurcat lucrurile rau! Maine joi poate vine si Vali si ne strangem toti. Ce ziceti ?

LE: Sorry ca nu am ajuns, maine sunt diponibil sigur! De la orice ora. Azi cum ma asteptam s-au incurcat lucrurile rau! Maine joi poate vine si Vali si ne strangem toti. Ce ziceti ?

~ Think MINI! ~