Chat
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
- alinabiancapop
- Moderator
Re: Chat
si as completa ca nu ar fi deloc rau dc ar veni si cei de la Pro Motor....sau alta emisiune de specialitate, cei de la BMW ar trebui sa se ocupe de asta ca doar le facem reclama. au mai fost si la alte adunari de genul.....alte marci de masini Un MINI singur pe stada are un impact vizual si emotional puternic......te face sa zambesti.....mai multe deja vor opri traficul....tudor scrie:Hihi.. revenind la organizat ceva pentru vara urmatoare. Tare as avea impresia ca putem bate la capitolul distractie ceea ce a facut importatorul cu MINI 50Sa curga ideile!
![]()
Stiu ca vara este desoebit de greu sa se gaseasca un numitor comun in ceea ce priveste o intalnire din cauza concediilor. Insa tocmai de aceea as propune ca o adunare sa aiba loc in mijlocul tarii, la brasov. Ma gandesc sa dureze 3 zile (minim 2), in care sa facem diverse trasee prin diverse orase. Apoi, sa fie concursuri cu diferite cateogrii, gen: cea mai rapida parcurgere a unui traseu dat (pe diferite categorii de motorizare), cel mai frumos MINI/cel mai MINI dintre MINI-uri, cel mai original MINI, cel mai simpatic echipaj, un premiu pentru Stef) etc. Apoi, seara, sa fie de iesit in ceva localuri faine si dormit la ceva pensiuni frumoase (ca sa nu coste foarte mult... sunt student
) ).
Ma gandesc ca undeva pe la 200 - 250 km/zi putem face fara sa obosim prea mult. Oricum, sa fie cu opriri in diferite locuri interesante.
Evident, ar trebui si premii. Iar aici ar putea contribui importatorul. El isi face reclama (punem in local unde mergem si in poze bannere), iar in schimb ne da tricouri si sepcute. Asta daca nu l-ar interesa ca spre ex la BV sa ne ajute cu o MINI-expo![]()
Apoi ar fi interesant ca ceva grup petrolier sa ne sponsorizeze cu cateva zeci de litri de benzina in schimbul de a lipi eventual pe masini ceva stickere cu acesta. Sau sa punem bannere, sa apara pe flyere etc.
Ce ar fi fain, sa ne permitam sa invitam ceva trupa de muzica gen jazz sau ceva stand-up comedy. Oare cat ar costa asa ceva? Eventual sa punem si o mica taxa de participare (gen 20, 25 ron)??

Dc vrem ceva de impact trebuie sa ne organizam din timp....iar un sfarsit de sapt la munte e ok
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
- alinabiancapop
- Moderator
tudor scrie:Cum sa nu mai fie sigla de la MINI?? Pai nu sunt obligati sa o puna daca vand si MINI?? Daca nu cumva ...e la reparat, ar fi strigator la cer sa nu mai fie.
Luk vad ca este oarecum entuziasmata. VOI ce spuneti? Cred ca am putea incepe prin a stabili cateva dati mai precise pentru o organizare. Sa vedem si pentru cat timp exact. Dupa care sa ridice mana sus cine: stie pe cineva pozitionat cat mai sus la MINI/BMW Romania, la ceva grup petrolier si ceva formatie cu muzica fainaApoi, sa veniti cu propuneri pentru program!
!!!
Atentie la grupul petrolier......s-ar putea ca BMW sa doreasca ei asocierea cu un anumit grup si direct prin ei sa se faca legatura......sau poate nu doresc sa se asocieze ca imagine cu vre-un brand....Acest lucru trebuie discutat cu BMW mai intai. Eu voi incerca sa imi pun in priza contactele corporatiste si sa incerc sa trezesc interesul celor de la BMW, daca sunt altii care au deja o intrare spuneti-mi. Cunosc prea bine gandirea corporatista

De asemenea cei de la Castrol ar putea sa fie si ei interesati de putina reclama, stim ca BMW foloseste uleiurile lor.
De asemenea in Rompetrol sau Petrom as putea misca ceva insa doar dupa ce stabilim ce doresc cei de la BMW.
Si de asemenea cei care au masini tunate la o firma de specialitae de la noi ar putea sa ii coopteze sa le faca reclama si evident ei sa sponsorizeze cu ceva.
Sper ca ideiile mele sa fie pe placul tutror

Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
Pe placul meu sunt cu siguranta. Asadar, daca stiti careva pe cineva la BMW dati de stire!alinabiancapop scrie:tudor scrie:Cum sa nu mai fie sigla de la MINI?? Pai nu sunt obligati sa o puna daca vand si MINI?? Daca nu cumva ...e la reparat, ar fi strigator la cer sa nu mai fie.
Luk vad ca este oarecum entuziasmata. VOI ce spuneti? Cred ca am putea incepe prin a stabili cateva dati mai precise pentru o organizare. Sa vedem si pentru cat timp exact. Dupa care sa ridice mana sus cine: stie pe cineva pozitionat cat mai sus la MINI/BMW Romania, la ceva grup petrolier si ceva formatie cu muzica fainaApoi, sa veniti cu propuneri pentru program!
!!!
Atentie la grupul petrolier......s-ar putea ca BMW sa doreasca ei asocierea cu un anumit grup si direct prin ei sa se faca legatura......sau poate nu doresc sa se asocieze ca imagine cu vre-un brand....Acest lucru trebuie discutat cu BMW mai intai. Eu voi incerca sa imi pun in priza contactele corporatiste si sa incerc sa trezesc interesul celor de la BMW, daca sunt altii care au deja o intrare spuneti-mi. Cunosc prea bine gandirea corporatista.
De asemenea cei de la Castrol ar putea sa fie si ei interesati de putina reclama, stim ca BMW foloseste uleiurile lor.
De asemenea in Rompetrol sau Petrom as putea misca ceva insa doar dupa ce stabilim ce doresc cei de la BMW.
Si de asemenea cei care au masini tunate la o firma de specialitae de la noi ar putea sa ii coopteze sa le faca reclama si evident ei sa sponsorizeze cu ceva.
Sper ca ideiile mele sa fie pe placul tutror

- alinabiancapop
- Moderator
propun deschiderea unui topic separat pe aceasta tema unde fiecare poate veni cu idei, pareri.....contributii
il voi deschide eu cu denumirea "Intalnire Club MINI 2010"
il voi deschide eu cu denumirea "Intalnire Club MINI 2010"
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
astazi am parcurs cativa km buni pe jos si am pus numai 4 fly-ere la MINI-uri. In mod straniu, cand eram in trafic vedeam o groaza de masini in Timisoara , astezi , cand am cautat , cu greu am gasit numai 4. Sper sa vina Timisorenii la intalnirea de 2010.
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin