eu cred ca nu este neaparat din cauza ca cei cu MINI nu vor sa se inscrie ...multi dintre ei poate iau foile ca pe multe altele si le arunca...eu una deobicei asa fac ....gasesc in general ...iti cumpar masina ...sau de parcare...etc..si nu le mai citesc ...le arunc...pe cand fluturasu pe care eu l am primit la lasat cineva pe geam cand era prietenul meu in masina si mi la dat mie direct...prima oara n am stiut despre ce e vorba...si am ajuns acasa am intrat sa vad despre ce este vorba ....nu ma gandeam la un forum...cred eu ca pe fluturasi ...sa se si scrie ca este un forum cu cei care detin MINiI...sau sunt pasionati de aceasta marca...poate asa atrage mai mult atentialuk scrie:Din 10-12 fluturasi impartiti in Ct, s-au inscris 2 persoane (sau cel putin atat stim noi). Ma gandeam ca poate proprietarii de MINI nu i-au gasit, sau pur si simplu nu-i intereseaza ideea de "club", pentru ei MINI fiind o masina si-atat. Pe de alta parte, sunt convinsa ca exista si posesori de MINI - la fel de pasionati ca si noi - care ar adera bucurosi la clubul nostru, daca ar sti ca el exista.macar sa stim daca e lumea de vina ca nu vrea sa se inscrie sau poate treaba cu fluturasele nu da roade si trebe sa ne concentram altfel sa promovam clubu.
Chat
Re: Chat
63AGY
Sincer...eu am dat de forum din greseala...nu mi-a dat nimeni nici un fluturash...si nimic...l-am cautat forumul...pt ca voriam sa vad ce probleme mai au oamenii...cine e interesat...gaseshte forumul si singurel 

CT-24-MYN
pe mine ma dispera ca nu pot sa mai las geamul pe dreapta...si cautam un raspuns
...printre altele...tot nu mi se lasa...am inteles ca e un releu...de sub bord...

CT-24-MYN
pai mie mi-au adus o macara cu totul...si tot nu a mers...a tine se auzea un click de sub bord???agy scrie:si eu aceias problema am avut...cu geamu pe stanga...motorasu...
CT-24-MYN
chestia e ca mie cand mi-au masurat tensiunea...mi-au zis ca nu vien curent de la butoul ala...venea decat un impuls...si se oprea...
CT-24-MYN