My Mini days-2012

Scrie răspuns
razvan333
Veteran

Re: My Mini days-2012

Mesaj de razvan333 »

Pai si ce sa fac Cristi? din 4 optiuni, a iesit singura care nu imi place, ma rog, in afara de Hungaroring, nu am spus nu, dar astept sa vad totusi ce se hotareste :D
Tu stii Cristi ca am vederi destul de largi, dar eu de ironii fine ardelenesti cu 333 de participanti nu am chef, mai bine ma lipsesc.
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

nu stiu ce sa zic... mie personal mi se pare ca ne stim de ceva timp incat sa ne permitem glume mai mult sau mai putin fine, eu unul n-am nimic impotriva lor pentru ca si eu le fac, dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa le accepte, cum nu inseamna si ca toti cei de pe forum trebuie sa participe la intalniri.
sigur ca mie personal mi-ar placea sa participi pentru ca nu te-am vazut sa fii vreun fitzos sau figurant care sa nu se incadreze in gasca (gasca asa cum o stiu eu dupa 2 inalniri) ... dar pana la urma e decizia ta.
pentru mine conteaza participantii. daca n-ar conta, m-as duce SINGUR oricand si oriunde (la mare, la ranca, la moeciu, la mama dracu... ).
cred eu ca din cauza asta ne place sa ne denumim "comunitatea MINI" - va rog sa ma corectati daca gresesc.
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

razvan333 scrie:Pai si ce sa fac Cristi? din 4 optiuni, a iesit singura care nu imi place, ma rog, in afara de Hungaroring, nu am spus nu, dar astept sa vad totusi ce se hotareste :D
Tu stii Cristi ca am vederi destul de largi, dar eu de ironii fine ardelenesti cu 333 de participanti nu am chef, mai bine ma lipsesc.
Razvan ,imi cer scuze daca te-am suparat cu 333,nu am vrut sa fiu ironic la adresa ta,a fost numai un joc de cifre fara nici o intentie,imi voi cere scuze si in fata unei sticle cu palinca la Moeciu,la Ranca,litoral,oriunde se va face.Nu sunt ardelean,lucrez doar 5 zile pe saptamana in Tg. Mures,restul de 2 zile in Calarasi.
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
dogarel
Viteza 6

Mesaj de dogarel »

Dupa cum spunea regretatul Bachus, "viata fara poezie e pustiu"! Deci hai sa ne hotaram dreaq unde mergem si sa mergem, ca daca o zguduim in continuare, incep oamenii sa-si programeze concediile si o sa mai strangem vreo 4-5.
Mini Rover MPI 1997
El Perro Loco http://dogarel.blogspot.com/
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Bine Adrian, la glume tin si eu fara probleme :D .Am fost eu azi mai prost dispus.Problema e, ca, asa cum ii spuneam lui Cristi, pentru mine Ranca e pe ultimul loc, dar e posibil sa fac o exceptie.Si acum, am terminat cu poezia :mrgreen:
Astept sa vad, ce se hotareste, perioada e cam naspa si pentru mine...la jumatatea lui iulie intru in concediu.
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
ciprian
Viteza 1

Mesaj de ciprian »

Si acum ca locatia s-a stabilit in mod democratic printr-un poll la care au raspuns cei care au fost interesati va rog sa stabiliti data. Eventual din 2 sau 3 variante pentru a nu fi discutii cu ardeleni si munteni.
-------------------------
piscine-premium.ro
-------------------------
pheonix
Viteza 3

Mesaj de pheonix »

De acord cu Cristi. Ne intalnim pentru persoane in primul rand, dar e drept ca si locatia atrage sau nu oamenii.
Votul era menit sa vedem unde inclina balanta, dar cum a zis si dogarel, e cam timpul sa decidem locatia si data.
Cred ca pe multi incurca in planificarea concediului, si sunt convinsa ca ne-ar fi mai de ajutor daca am stabili un termen pana la care sa se mai voteze.

Ce ziceti sa incheiem votul locatiei pe 23 aprilie, si pana pe 30 aprilie sa stabilim si o data?

Asa ne putem planifica si alte concedii, si putem cauta si cazare pentru locatia stabilita, si altele care or mai fi pe langa
My MINIs : Miniutza, Charlie, Wally, Simon, Jonathan, David, Mathew & Bruno
Grosos Antonio
Viteza 6

Mesaj de Grosos Antonio »

Dupa cum am zis, Eu in 2 saptamani imi primesc masina si vreau sa stiu daca vin in Ro sau ma duc in alte tari la fel de calde si tropicale.

Eu merg unde merge turma ca asa e frumos, eu nu vin pentru locatie ca alea pot fi facute in particular intr.un week end, eu vin pentru adunatura , la fel cum am venit si anii trecuti. Asa ca gata cu " ba eu vreau, ba mie imi trebuie" si tot felul de sentimentalisme gen. Vine cine are de venit. Eu fata de cei din Romania trebuie sa imi iau in considerare multe chestii, costuri mult mai mari, perioada mai lunga, si etc etc etc.
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
Grosos Antonio
Viteza 6

Mesaj de Grosos Antonio »

Ganditi-va ca ne trebuie un Hotel Mare, si de preferinta as merge intr.un hotel unde vom sta toti nu sa ne imprastiem pe la diferite hoteluri si tot felul. Trebuie sa ne gasim nr de participanti in ordine sa gasim hotel, rezervari, parcare, etc
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
opreacris
Membru nou

Mesaj de opreacris »

hey hey, people!

Va dau mai jos 3 linkuri cu niste pensiuni/ hoteluri din Ranca, despre care stiu ca sunt ok. La 2 dintre ele am fost cazata, chiar, iar pe primul mi l-au recomandat niste prietenei. In functie de cati ramanem pe lista finala, putem sa vedem daca avem nevoie de pesnsiune sau ne trebuie hotel.

http://www.ranca.ro/cazare-in-ranca/hot ... el-nt.html

http://www.hotel-onix.ro/

http://www.infopensiuni.ro/cazare-ranca ... ea-marjacu

Asteptam si alte propuneri/ sugestii si comentariile voastre.

Cum procedam cu perioada? Facem un alt poll, ca sa se voteze weekendul favorit? :))
Scrie răspuns