PS: am adus cupa in RO (locul 3 la karting)

PS2: toy ne-a aburit cu pizza aia de care a scris mai devreme
alinabiancapop scrie:acuma sunt in stare sa si vorbesc ca aseara eram zombi![]()
excursia asta si-a meritat toti banii si tot efortul! gasca super misto, ne-am simtit foarte bine, ne-am distrat la maxim, am mai facut-o si dreapta unii mai des altii mai rar![]()
![]()
, asa ca ne-am propus sa mai mergem impreuna in vacante nu numai legate de intalniri MINI ci ca sa si mai vizitam lumea asta
dupa cum ati vazut si in poze noi am fost cel mai bine organizati, pana la urma se pare ca am fost mai multi ca ucrainienii, am avut tricouri, stegulete, la 6 fix am fost la deschidere, la 5 dimineata impachetam corturile![]()
![]()
![]()
experienta cu cortul a fost super misto, asa ca deja am dat si noi comanda la unul de cat mai buna calitate, saltea, scaunele si masuta ca sa avem unde face si spritzurile![]()
dpdv organizare a slovenilor: super ok. vineri la 6 a fost deschiderea unde am primit o plasuca cu diverse, ca la evenimentul de la bv, s-a dat un coktail, in dimineata urmatoare am avut un mic dejun cu diverse cornulete, cafea, etc, dupa care a urmat plecarea. initial eram impartiti in grupuri de cate 20 care aveam o masina a organizatorilor, mini evident, cu "follow me", primele doua grupuri erau pt cei care vroiau sa mearga foarte sportiv. nu stiu cat de sportiv au mers aia dar noi toti mergeam FOARTE tare!!!!!! pe autostrada ne duceau de la 120 in sus, rar scadeam sub viteza asta decat cand ne regrupam. era super misto sa vezi atatea MINI-uri circuland in super viteza. au colaborat si cu politia pe zonele de localitate unde traficul a fost oprit pt noi.
traseul de munte a fost ceva extraordinar!!!!!!!!! peisaje superbe, drumuri bune.
de la munte am coborat la mare, ne-a fost prezentat Countryman-ul care si mie mi-a placut foarte mult, veti vedea poze,apoi am plecat in Portoroz, un Montecarlo al Sloveniei, unde am facut poza de grup, dupa care am avut liber pana seara si am mers sa ne cazam, am facut o baita, papa, etc. seara de la 10 a inceput petrecerea in Club Paprika, un club foarte misto, dar na... lumea nu s-a distrat cum ne-am distrat noi la cabana![]()
duminica dimineata a fost karting-ul (care costa 15 euro) si un barbeque.
pt ca a fost taxa de 39 euro/pers de participare plus ce au primit de la sponsori au avut posibilitatea sa isi acopere mai multe cheltuieli fata de noi
nu stiu care intreba cum a fost comparativ cu moeciu.....dar pot sa spun ca a fost cam la fel ca rezultat insa noi ne-am axat pe karting si challenge iar ei pe perisaje, traseu...
cheltuiala noastra cu drum, vigniete si cazare a fost 350 euro