MINI alpeadria

Scrie răspuns
cristi o'RAL
Moderator

Re: MINI alpeadria

Mesaj de cristi o'RAL »

...le multumesc pe aceasta cale celor care au facut acest efort alaturi de noi si tuturor celorlalti care ne-au sustinut de acasa :D

PS: am adus cupa in RO (locul 3 la karting) :oops:
PS2: toy ne-a aburit cu pizza aia de care a scris mai devreme
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
dogarel
Viteza 6

Mesaj de dogarel »

Bun venit acasa si felicitari tuturor!!!
Mini Rover MPI 1997
El Perro Loco http://dogarel.blogspot.com/
stef
Site Admin

Mesaj de stef »

Felicitari si bine ati revenit :) Am vazut pozele de pe Facebook, you made us proud ! :D :D
alinabiancapop
Moderator

Mesaj de alinabiancapop »

acuma sunt in stare sa si vorbesc ca aseara eram zombi :D

excursia asta si-a meritat toti banii si tot efortul! gasca super misto, ne-am simtit foarte bine, ne-am distrat la maxim, am mai facut-o si dreapta unii mai des altii mai rar :lol: :lol: :lol: , asa ca ne-am propus sa mai mergem impreuna in vacante nu numai legate de intalniri MINI ci ca sa si mai vizitam lumea asta

dupa cum ati vazut si in poze noi am fost cel mai bine organizati, pana la urma se pare ca am fost mai multi ca ucrainienii, am avut tricouri, stegulete, la 6 fix am fost la deschidere, la 5 dimineata impachetam corturile :lol: :lol: :lol:

experienta cu cortul a fost super misto, asa ca deja am dat si noi comanda la unul de cat mai buna calitate, saltea, scaunele si masuta ca sa avem unde face si spritzurile :twisted:

dpdv organizare a slovenilor: super ok. vineri la 6 a fost deschiderea unde am primit o plasuca cu diverse, ca la evenimentul de la bv, s-a dat un coktail, in dimineata urmatoare am avut un mic dejun cu diverse cornulete, cafea, etc, dupa care a urmat plecarea. initial eram impartiti in grupuri de cate 20 care aveam o masina a organizatorilor, mini evident, cu "follow me", primele doua grupuri erau pt cei care vroiau sa mearga foarte sportiv. nu stiu cat de sportiv au mers aia dar noi toti mergeam FOARTE tare!!!!!! pe autostrada ne duceau de la 120 in sus, rar scadeam sub viteza asta decat cand ne regrupam. era super misto sa vezi atatea MINI-uri circuland in super viteza. au colaborat si cu politia pe zonele de localitate unde traficul a fost oprit pt noi.
traseul de munte a fost ceva extraordinar!!!!!!!!! peisaje superbe, drumuri bune.
de la munte am coborat la mare, ne-a fost prezentat Countryman-ul care si mie mi-a placut foarte mult, veti vedea poze,apoi am plecat in Portoroz, un Montecarlo al Sloveniei, unde am facut poza de grup, dupa care am avut liber pana seara si am mers sa ne cazam, am facut o baita, papa, etc. seara de la 10 a inceput petrecerea in Club Paprika, un club foarte misto, dar na... lumea nu s-a distrat cum ne-am distrat noi la cabana :lol:
duminica dimineata a fost karting-ul (care costa 15 euro) si un barbeque.

pt ca a fost taxa de 39 euro/pers de participare plus ce au primit de la sponsori au avut posibilitatea sa isi acopere mai multe cheltuieli fata de noi

nu stiu care intreba cum a fost comparativ cu moeciu.....dar pot sa spun ca a fost cam la fel ca rezultat insa noi ne-am axat pe karting si challenge iar ei pe perisaje, traseu...

cheltuiala noastra cu drum, vigniete si cazare a fost 350 euro
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
andmcs
Membru nou

Mesaj de andmcs »

Echipa noastra a fost de departe cea mai cea, se uitau cam cu invidie, s-a vazut la karting.
Singurul lucru de care am fost impresionat la ei, este faptul ca la noi de 20 de ani tot nu se poate.
Am platit taxa de smecher la Croati pe autostrada - 150 Euro. Feriti-va de BMW-urlie seria 3 negre, neinscriptionate cu geamurile fumurii care merg cu peste 200 la ora. Inregistreaza viteza din spate, te trag pe dreapta si-ti iau banii fara nicio discutie. Am inteles de la ei ca viteza maxima admisa tacit este de 160.
Mini Cooper S 2007 - Still learning
Mini Cooper 2004 - Learning to drive a Mini
d4niela
Viteza 6

Mesaj de d4niela »

alinabiancapop scrie:acuma sunt in stare sa si vorbesc ca aseara eram zombi :D

excursia asta si-a meritat toti banii si tot efortul! gasca super misto, ne-am simtit foarte bine, ne-am distrat la maxim, am mai facut-o si dreapta unii mai des altii mai rar :lol: :lol: :lol: , asa ca ne-am propus sa mai mergem impreuna in vacante nu numai legate de intalniri MINI ci ca sa si mai vizitam lumea asta

dupa cum ati vazut si in poze noi am fost cel mai bine organizati, pana la urma se pare ca am fost mai multi ca ucrainienii, am avut tricouri, stegulete, la 6 fix am fost la deschidere, la 5 dimineata impachetam corturile :lol: :lol: :lol:

experienta cu cortul a fost super misto, asa ca deja am dat si noi comanda la unul de cat mai buna calitate, saltea, scaunele si masuta ca sa avem unde face si spritzurile :twisted:

dpdv organizare a slovenilor: super ok. vineri la 6 a fost deschiderea unde am primit o plasuca cu diverse, ca la evenimentul de la bv, s-a dat un coktail, in dimineata urmatoare am avut un mic dejun cu diverse cornulete, cafea, etc, dupa care a urmat plecarea. initial eram impartiti in grupuri de cate 20 care aveam o masina a organizatorilor, mini evident, cu "follow me", primele doua grupuri erau pt cei care vroiau sa mearga foarte sportiv. nu stiu cat de sportiv au mers aia dar noi toti mergeam FOARTE tare!!!!!! pe autostrada ne duceau de la 120 in sus, rar scadeam sub viteza asta decat cand ne regrupam. era super misto sa vezi atatea MINI-uri circuland in super viteza. au colaborat si cu politia pe zonele de localitate unde traficul a fost oprit pt noi.
traseul de munte a fost ceva extraordinar!!!!!!!!! peisaje superbe, drumuri bune.
de la munte am coborat la mare, ne-a fost prezentat Countryman-ul care si mie mi-a placut foarte mult, veti vedea poze,apoi am plecat in Portoroz, un Montecarlo al Sloveniei, unde am facut poza de grup, dupa care am avut liber pana seara si am mers sa ne cazam, am facut o baita, papa, etc. seara de la 10 a inceput petrecerea in Club Paprika, un club foarte misto, dar na... lumea nu s-a distrat cum ne-am distrat noi la cabana :lol:
duminica dimineata a fost karting-ul (care costa 15 euro) si un barbeque.

pt ca a fost taxa de 39 euro/pers de participare plus ce au primit de la sponsori au avut posibilitatea sa isi acopere mai multe cheltuieli fata de noi

nu stiu care intreba cum a fost comparativ cu moeciu.....dar pot sa spun ca a fost cam la fel ca rezultat insa noi ne-am axat pe karting si challenge iar ei pe perisaje, traseu...

cheltuiala noastra cu drum, vigniete si cazare a fost 350 euro

ce faaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiinnnnnnnnn :X super...ma bucur mult pt voi..noi, juma` de timisoara i-am condus si pe 40RAL si LUBiii catre casa.. suntem mandrii cu totii de voi :D >:D<
"Veni.Vidi.MINI."
luk
Viteza 6

Mesaj de luk »

Alina a facut un foarte bun rezumat a ceea ce a fost. Slovenia e o tara frumoasa, si ma bucur ca am avut ocazia sa o vad, chiar daca mai mult din masina. Oricum, asa cum a spus si Alina, ne-am promis ca vom reveni...si o vom face, cu siguranta!
DSC_0483.JPG

Mi-a placut cand, in momentul in care ne apropiam de destinatie, in Slovenia, pe autostrada, in fata noastra, au aparut MINI-urile organizatorilor, cu "Follow me" inscriptionat pe spate. Lumea ne-a primit foarte frumos, si asa cum s-a spus , noi ne-am prezentat foarte bine, am fost disciplinati, organizati si punctuali. Lumea de pe strada recunostea steagul (cel putin in Portoroz) si ne salutau, per total a fost o experienta minunata. Gasca a fost faina, parca s-au inchegat mai bine relatiile dintre noi. Abia astept sa ne revedem :D
DSC_0465.JPG
DSC_0530.JPG
DSC_0588.JPG

Duminica noi am plecat impreuna cu Edi si Eugen (strutu) spre casa, pe ruta Croatia-Serbia-Romania. Drumul nu a fost lipsit de peripetii (se cam zapacise gps-ul prin Belgrad, dar pana la urma a fost ok); autostrada la croati libera, am avut timp chiar sa ne facem si poze din mers :D .
DSC_1070.JPG
DSC_1009.JPG
DSC_1012.JPG

Ne-am pastrat steguletele la antene si am defilat cu ele peste tot, bineinteles ca am fost in centrul atentiei la toate vamile din drum si vamesii au fost foarte amabili si zambitori...mai putin ai nostri :mrgreen: (intepati...deh, cred ca-i trezisem din somn).

De cand am intrat in tara si pana la Orsova am cautat o pensiune, cele de pe malul Dunarii erau inchise, drumul in reparatie..ce mai, aventura. Pe la 3-4 dimineata am gasit in sfarsit un hotel la Orsova, iar ieri pe la pranz am plecat spre casa.
Grosos Antonio
Viteza 6

Mesaj de Grosos Antonio »

Conform spuselor Alinei, cam asa a fost! Am citit ieri pe forumul ucrainean (cu GOOGLE TRANSLATE) si ziceau ca a fost foarte bine in spetza vodka primita de la nu stiu cine! Sa intelegem ca nu am fost singurii care am ajuns la cort mai mult sau mai putin drept! Eu inca am trac de radar-ul de pe autostrada cand ma chinuiam sa ma tin dupa un Cooper S Cabrio al organizatorilor iar Luci, Edi, capitanul Cristi, inclusiv un one Rosu (nu stiu ce numere aveau) veneam vijelios din urma! Sper ca nu am prins radar la 180 km/h pentru ca la anul voi veni doar ca apartinator nu ca sofer! Imi pare rau pentru tine Andrei si pentru patzania cu BMW-urile negre! Dar aceeasi chestie e valabila si in Germania, deci daca aveti drum prin nemtia, nu va uitati ca diferite masini cu mai mult de 150 caluti merg mai tare pe zone cu limitare... Am muscat-o si eu o data pe A8 dinstre Salzburg spre Munchen! In schimb vreau sa zic ca mi-a facut placere tot, in spetza berea si vinul altora. Se pare ca ai mei dragi coparticipanti nu au vrut sa se atinga de bunatatile aduse de mine asa ca cel mai viteaz sofer CALIN care cu un camper de 150 de cai, 3500 KG si arhitectura precum a unei caramizi, sa tinut vitejeste dupa grupul de MCS-uri nervoase si Cristi, a primit cele 2 butoaie de bere si restul de sticle. Care au ramas. Una bauta pe jumate de Luci si inca 2 ce au curs la mine in portbagaj! In rest am facut baie in mare, am stat la plaja pe beton, am facut baie incaltat cu slapi, am ajuns intr-un camping unde erau cel putin 200 de Honda Gold Wing adica ceva intalnire la care Horea zice ceva gen: "Fi atent ce pasionati sunt astia de cheltuie atat pe motoarele astea si merg la intalniri" fara sa isi dea seama ca si el e cam in aceeasi situatie!. Oricum sunt multe glumite "din interior". Unele pe care doar Tudor si Andreea ar intelege-o ar fi glumita cu Bisnitarul, si schimbatul banilor pe sub mana!. Oricum data viitoare incercati sa faceti in asa fel incat sa ajungeti mai multi sa le demonstram ca se poate. Desi ei ne-au demonstrat ca dupa 20 de ani se poate, trebuie sa putem si noi, daca statul nu, atunci noi ca mini club sa facem ceva sa le mai spalam fata romaniei! O alta remarca am facut ca noi am fost printre putinii care am avut si Statii de emisie receptie! Foarte tare a fost totul, Romania se vedea de pe luna atunci la fel si Camper-ul lui Calin! Eu inca nu am avut ocazia de ai spune Welcome pe forum Cristinei detinatoarea unui Clubman Diesel Racing Green si onorabila sotie a lui Calin. Asa ca ii voi spune acum, si ca imi face enorma placere de a o cunoaste! In rest pentru detalii mai intrebati-ma si voi! Si data viitoare cand mergem cu cortul sa fiti atenti sa va luati tot ce va trebuie gen CORTUL in sine, sau saltea in cazul meu! Eu am sa imi transfrom dricul in Camper la anul ca si asa doar in masina am dormit! AER CONDITIONAT FRATE! Si cu astea fiind spuse, eu ma limitez in a fi eficient in conversatie si nu voi mai spune povesti atat de lungi si lipsite de logica!

Be MINI.

P.S. Mi sa scos porecla de MINI ME!... Sa imi ziceti daca am dreptul de a o folosi! Multzam!
P.S.2. (vad ca se poarta). Daca nu aveti clubman sa dormiti in masina! Cautati hoteluri pana la 4 dimineata!
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
baicu eduard nicolae
Viteza 4

Mesaj de baicu eduard nicolae »

Uite ce bine aratam dupa 4 zile aproape nedormite ... :D :D :D
Fişiere ataşate
IMG_6469.JPG
IMG_6468.JPG
IMG_6467.JPG
IMG_6466.JPG
IMG_6465.JPG