AUDI A6 ex A4 - Big brother

Scrie răspuns
adrian
Veteran

Re: AUDI A6 ex A4 - Big brother

Mesaj de adrian »

Am lucrat la un Ford Ka,Razvane,masina este slabuta, instalatia electrica este slaba, rugina apare pe unde nu te astepti, consuma absolut la fel cat un Mini de 115CP,ai sa vezi ce n-ai vazut, chiulasa de fonta la un motor de 1,3l,motorul este indestructibil.Se strica de obicei comanda electroventilatorului si fierbe motorul, ai sa cauti sa gasesti sonda care-l comanda si nu ai s-o gasesti in veci, este comandat direct din ECU(calculatorul motorului).Daca patesti asta am un pont de milioane cum se poate face comanda ventilatorului cu minim de investitie si max. de imaginatie.
Eu am vrut sa iau pentru fata mea un Street Ka, dar cand am vazut impresiile de pe net m-am razgandit urgent.Ziceai ca Mini consuma mult?stai sa vezi sarpele cu ochelari ce scoruri are. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Adrian, salut, ce mai faci?...he he...cunosc problemele KA-ului...dar asta este in stare foarte buna, am luat-o de la un privat, eu am venit duminica din Germania si acum trebuie sa vina si mecanicul meu cu ea pe platforma. Prea multe nu ma intereseaza despre ea...am luat-o ca sa o dau mai departe, va intra in posesia unei fete(incerc si eu timid un pic de samsareala :mrgreen: )
2002 MINI COOPER British Racing Green SOLD
adrian
Veteran

Mesaj de adrian »

razvan333 scrie:Adrian, salut, ce mai faci?...he he...cunosc problemele KA-ului...dar asta este in stare foarte buna, am luat-o de la un privat, eu am venit duminica din Germania si acum trebuie sa vina si mecanicul meu cu ea pe platforma. Prea multe nu ma intereseaza despre ea...am luat-o ca sa o dau mai departe, va intra in posesia unei fete(incerc si eu timid un pic de samsareala :mrgreen: )
Fac bine, astazi in 40 de min.am facut autentificarea la Mini -il inscriu pe Calarasi.
Succes total daca pui autocolante cu buburuze, albastrele,panselute,ciubotica cucului.
Uite aici:
buburuza.jpg
buburuza.jpg (10.42 KiB) Vizualizat de 4180 ori
ciuboticacucului-e1304528930813.jpg
ciuboticacucului-e1304528930813.jpg (21.36 KiB) Vizualizat de 4180 ori
Real motors need forced induction

Nobody's perfect but if you drive a MINI Cooper F54 with B47 engine ,you're pretty damn close
Petrol is for cleaning tools, with Diesel we make Power
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

:lol: viitorul posesor nu are decat sa faca ce vrea..., vroiam sa aduc un Corsa sau un Lupo dar nu mi.a permis bugetul, asa ca m.am orientat la KA, sa vedem ce o iesi?
Daca treburile merg bine o sa ma gandesc ce fac...poate o sa mai aduc, dar numai pe comanda.Revin cu impresii cand am masinuta in tara, oricum va sta pe mana mea o perioada.
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Revin cu noutati, azi am preluat masinuta si i-am luat si numere rosii.Am mers deja aproximativ 80 de km cu ea si aproximez un consum de 7-8%.Motorasul merge foarte bine, nu bate nu troncane, vopseaua arata fff bine pt. o masina de 10 ani...ce sa zic? merita investitia si viitorul posesor va fi super incantat, deja e arvunita :mrgreen:
Fişiere ataşate
IMG_0477.JPG
IMG_0476.JPG
IMG_0475.JPG
IMG_0474.JPG
IMG_0473.JPG
IMG_0472.JPG
IMG_0471.JPG
IMG_0470.JPG
IMG_0469.JPG
IMG_0468.JPG
Luce
Viteza 6

Mesaj de Luce »

mmmda... si eu ma gandesc sa intru in business-ul asta cu masini :lol:
problema e ca... eu nu ma pricep. deloc. :lol: :lol: :lol:

arata bine masinuta totusi :)

Luce
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Luce, stai potolit ca nu e asa de simplu si costurile sunt destul de maricele...socoteala de acasa nu prea se potriveste cu aia din targ.Trebuie sa te pricepi cat de cat, sa stii sa verifici o masina, sa verifici actele, sa-ti calculezi cheltuielile cu drumul, ori cu avionul pana acolo, ori cu o alta masina, dar la intoarcere costurile sunt mai mari. Ideal ar fi doi soferi cu o masina cu platforma, dar drumul de intoarcere e mult mai greu, trebuie sa mergi cu viteza mai mica....etc, sunt multe chestii de luat in calcul.Daca vezi o masina pe mobile.de cu 1000 de euro sa nu crezi ca te duci si gata...nu, aici mai pui cheltuieli cu benzina/motorina, roviniete, cazare, mancare si altele neprevazute...ehh....de ex. acea masina de 1000 de euro sa zicem, te va costa de fapt minim 1500-1600 cu celelalte cheltuieli si daca vrei sa o dai cu 2000, omul o sa zica...bine domne, pai pe mobile.de asta e 1000...oamenii nu inteleg fenomenul..asa ca gandeste.te indelung, cel mai bine este sa aduci pe comanda...asa la plezneala nu stiu, nu ma bag....
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

razvan333 scrie:Trebuie sa te pricepi cat de cat, sa stii sa verifici o masina....
sa verifici uleiul din motor... d'astea? :P
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
razvan333
Veteran

Mesaj de razvan333 »

Cristi, ma lasi... :evil: si de unde stii tu ca era vorba de mine in propozitie? :mrgreen:
Luce
Viteza 6

Mesaj de Luce »

Bun, bun Razvan :) aia si ziceam ca habar nu am cu ce se mananca :lol:
Cred ca mi-as lua cele mai mari tepe de masini :lol:
Scrie răspuns