Buna Ioana! Deci ne inmultim in Cluj
Ti-am mai vazut masinutza prin oras daca nu ma insel insa inca nu am apucat sa iti pun fluturas. E foarte frumoasa
Deci trebuie sa ne vedem gagicile la o sedinta foto
Dare to be different! ex MINI Cooper S R56 now MINI Rover ....S again
Multumesc!Din pacate se inmultesc mini-urile nu si cooper s.nu prea sunt multe in oras.si eu cred ca te-am vazut,modelul tau este mai nou,pe cand eu il am deja de 2 ani.
ioana scrie:Multumesc!Din pacate se inmultesc mini-urile nu si cooper s.nu prea sunt multe in oras.si eu cred ca te-am vazut,modelul tau este mai nou,pe cand eu il am deja de 2 ani.
vezi ca ti-am dat mesaj pe personal
Dare to be different! ex MINI Cooper S R56 now MINI Rover ....S again
incredibil... in cluj sunt doar tipe cu mini, cred ca tudor s-a nascut din greseala acolo! si cum nu sunt S-uri... vad ca toata lumea are S in cluj
superba masinuta, este varianta ideala din pct meu de vedere pt cooper S rosu (sorry Vali, a aparut una putin putin putin mai frumoasa decat a ta) - R53, plafon negru, oglinzi negre, jante negre R17, grila fagure neagra, kit aero
poti sa pui poza si cu sotul... noi asa facem, venim la intalniri cu toata familia
liviu are doi pusti... razvan cu bianca o potaie alba pufoasa... restul au pisici