Achizitie Mini Cooper S
- alinabiancapop
- Moderator
Re: Achizitie Mini Cooper S
eu am cotiera la a mea si eram obisnuita de dinainte cu ea.....insa cotiera de la mini e mai scurta si nu la fel de confortabila ca la alte masini, cand o ai e ok, dc nu o ai te vei obisnui si fara repede, cum a zis cristi vei avea alta treaba cu mainile, si chiar su traficul din bucuresti vei constata ca un mini cere altfel sa fie condus ....deci...coatele sus 

Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56

Ofer regatul meu pentru un ... Mini !
- alinabiancapop
- Moderator
hartuieste-i pe cei din bucuresti sa faca o intalnire

Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
Deci cei din Bucuresti , o cafea , un biscuit , o sedinta foto in curand ?! :d
poti sa vii si la Constanta.ecs scrie:Deci cei din Bucuresti , o cafea , un biscuit , o sedinta foto in curand ?! :d

de 1 mai ?
Mi-ar place foarte tare sa ajung insa in urmatoarea luna nu pot sa plec nici macar o zi din Bucuresti.
Gata, am bagat frantuzoaica la vanzare . Daca e cineva interesat voi pune link-ul si aici.
Gata, am bagat frantuzoaica la vanzare . Daca e cineva interesat voi pune link-ul si aici.
Mai tarziu ma duc sa iau masina de la baiat , pentru ca maine sa umblu cu ea pe la cativa mecanici . In schimbul masinii ii voi lasa talonul de la a mea si buletin . Nu sunt tocmai fericit de ideea asta pentru ca nu stii niciodata peste cine dai si mi-e frica sa nu cumva sa ma forteze apoi sa ii cumpar masina din naiba stie ce motive.
- cristi o'RAL
- Moderator
de ce nu vine cu tine pe la mecanici?
dupa aia iti spune ca tu i-ai stricat-o... ca el ti-a dat-o fara nici un defect
dupa aia iti spune ca tu i-ai stricat-o... ca el ti-a dat-o fara nici un defect
fbi special agent dale b. COOPER
Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

In primul rand tipu' a ramas fara permis si azi ii expira dovada . Pe langa asta din ce am inteles sta cam prost cu timpul. Voi mai avea o discutie cand voi ajunge la el , inca nu-s foarte sigur ca voi lua masina fara sa vina cu mine. Ideea e ca pare foarte nepasator in ceea ce priveste masina , iar cand i-am zis niste costuri exagerate referitoare la schimbarea parbrizului si restul problemelor minore pe care le are masina n-a facut decat sa spune ca e mai scumpa la intretinere decat Bmw 525 cu care merge el.