Si eu tot din Germania vreau sa imi cumpar MINI. Am inteles k de anul asta masinile cumparate pe firma nu isi pot recupera Tva`u . Oricum o sa iti cer mai multe detalii, dar astept sa imi vand si eu masinuta s.a. , sa nu imi fac sange rau ... Si asa am invatat mobile.de si autoscout , stiu cam toate MINI`urile
khuti scrie:Si eu tot din Germania vreau sa imi cumpar MINI. Am inteles k de anul asta masinile cumparate pe firma nu isi pot recupera Tva`u . Oricum o sa iti cer mai multe detalii, dar astept sa imi vand si eu masinuta s.a. , sa nu imi fac sange rau ... Si asa am invatat mobile.de si autoscout , stiu cam toate MINI`urile
si anul trecut....si acum doi ani se putea scoate TVA-ul
Dare to be different! ex MINI Cooper S R56 now MINI Rover ....S again
Nu stiu daca stii dotarile de la MINI si daca stii diferenta de pret. Ala rosu chiar nu isi merita banii petru optiunile din interior.
Nu are Clima auto (diferenta de 50 euro la pret), Nu are Bassboost mp3 player 250w ci doar cd player (boring somehow si doar vreo 100w) nu are incalzire in scaune, are doar stofa la scaune si ar merita macar un Ray leather/stoff plus din prima vedere nu arata cine stie ce. Chilli red e culoare basic pentru mini (nu comentez ca eu am pepper white care e de asemeni basic)
Cel albastru da, isi merita banii, are cam tot inafara de piele, navi, si ceva extraoptions...
MINI JCW Convertible - 2012 - SOLD
Range Rover Sport - 2012 - FOR SALE
Triumph Herald 13/60 Convertible 1969 - NEVER TO BE SOLD!
MINIish
Intradevar e si putin mai scumpa dar e cooper fata de cel rosu care e one si in afara de ce ai spus tu cred ca are si incalzire in scaune.
Deci in concluzie ce zici mok merita ? sau sa mai am rabdare?