New MINI in town!

Scrie răspuns
darksun
Moderator

Re: New MINI in town!

Mesaj de darksun »

alinabiancapop scrie:Suntem in Romania my dear....si asta ne ocupa tot timpul cum ar zice Badea :D
Asa e :( :roll: :( :roll:
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
mok
Moderator

Mesaj de mok »

Resize of Image-03.jpg
122 euro / luna
primul pliant pe care l-am luat de la bavaria :D
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Hehe nau aveti careva reclame cu MINI in romana? :mrgreen:
darksun
Moderator

Mesaj de darksun »

mok scrie:
Resize of Image-03.jpg
122 euro / luna
primul pliant pe care l-am luat de la bavaria :D
Fara TVA, fara casco, fara alte bullshit. M-am interesat crede-ma.... :cry:
~ Think MINI! ~ :D
Imagine
cristi o'RAL
Moderator

Mesaj de cristi o'RAL »

acu si tu ce-ai vrea... faci un efort... il iei fara casco... dai Fiesta la schimb in programul rabla... si aia e :lol:
fbi special agent dale b. COOPER

Intalnirea anuala a entuziastilor MINI ---> myMINI Days ---> http://www.facebook.com/myminidays

Imagine
Sharpe
Veteran

Mesaj de Sharpe »

:lol: :lol: :lol:
buna asta cu prg Rabla
dar primesc aia dela remat ford fiesta tunat :?: :o :shock:
.......ghost...
Vali Iovi-Stere
Site Admin

Mesaj de Vali Iovi-Stere »

Misterul care plana asupra lui Mini Countryman a fost dezvaluit, astazi, dupa aparitia pe Internet a primelor schite cu versiunea de serie a noului model. Viitorul crossover va fi dezvaluit la Geneva, iar vanzarile vor debuta in primavara.
Desenele de fata, care au fost deja trimise la Registrul European de Inregistrare a patentului noilor modele, tradeaza aspectul final al viitorului offroader. Se poate observa ca designul lui Countryman este foarte similar cu cel al conceptului Mini Beachcomber, care are trenul de rulare si motorul viitorului Mini Crossover. Singura diferenta vizibila intre Countryman si prototipul care va debuta la inceputul saptamanii viitoare, la Detroit, o reprezinta portierele, care in cazul lui Beachbomer sunt folosite doar in caz de vreme nefavorabila.
De asemenea, schitele demonstreaza ca englezii vor realiza trei versiuni de caroserie pentru noul model: SUV cu trei usi, SUV cu cinci usi si un SUV ale carui portiere posterioare vor adopta sistemul de deschidere inversa, ca la modelul Clubman.
Noul Mini Countryman va avea o lungime de 4 metri si se distinge printr-un set de blocuri optice specifice gamei britanice, care adopta o forma usor ovalizata, dar usor de recunoscut. Aspectul masinii este completat de niste bosaje profilate si de o parte posterioara cu stopuri verticale si un haion cu luneta de mici dimensiuni.
Viitorul crossover, care va rivaliza cu modele asemanatoare precum Nissan Qashqai, va debuta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din luna martie si va intra in productia de serie in al doilea trimestru al anului.

Sursa:auto.ro
Fişiere ataşate
big_minicrossman.jpg
mini-crossman-bocetos-filtrados-2.jpg
mini-crossman-bocetos-filtrados-4.jpg
mini-crossman-bocetos-filtrados-5.jpg
mini-crossman-bocetos-filtrados-6.jpg
Imagine
Stef_CT
Viteza 6

Mesaj de Stef_CT »

Frate...acum sincer...ar trebuiii sa ii schimbe numele din MINi in MAXi
CT-24-MYN
tudor
Veteran

Mesaj de tudor »

Stef_CT scrie:Frate...acum sincer...ar trebuiii sa ii schimbe numele din MINi in MAXi
Da... :x Ce naiba "va rivaliza cu Nissan Qasqai". E calea gresita. Orice alt producator trebuie sa rivalizeze cu MINI si nu invers. Apoi, 3 versiuni de folosire a usilor? Treaca, mearga 2... ca deh, una cu 4 si una cu 2 (mai "sport"). Dar ca si la Clubman cu 3? Probabil ca va ajunge sa fie toata gama MINI actuala, insa MULT mai mare si inaltata. Totusi, apare o intrebare: daca as avea banii necesar, mi-as cumpara un R56 si unul din acesta, sau un R56 si altceva? Pentru ca din moment ce probabil ai avea sa dai vre-o 60 k - 70 k pe doua MINI-uri, ai avea bani si de un Discovery sau, de ce nu, Range. Iar atunci de sa mai cumperi un Countryman?
Sharpe
Veteran

Mesaj de Sharpe »

eu cred ca au primit multe plangeri din partea BIZONILOR,propitari de jeepuri,plini de bani,si asa a aparut noul concept......
care nu mai e MINI :cry:
.......ghost...
Scrie răspuns