Mini Cooper - Wrangler
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Re: Mini Cooper - Wrangler
mashian mi-a fost inmanata pe 7 ianuarie 2007 ...oricum, crede-ma e de departe cea mai proasta masina pe care am avut-o vre-o data.maine am sa pun poze cu ea.Vali Iovi scrie:Din ce an e Stef?
CT-24-MYN
- alinabiancapop
- Moderator
eu? ne ne ne.....Stef_CT scrie:Nu il vrei tu?Da-mi mini-ul pe el
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
now MINI Rover ....S again
ex MINI Cooper S R56
- Vali Iovi-Stere
- Site Admin
Treaba ta alina..aveai 2 daca vroiai unu albastru si unu visiniu
CT-24-MYN
xact asa arata mashina.daca stau bine sa ma uit e mai frumoasa cea a Alinei
CT-24-MYN
- alinabiancapop
- Moderator
lasa ca mi-e suficient unu.....
, ce vrei sa le leg intre ele sa fac trenulet?
eu, dupa cum i-am spus di lui Stefan, nu am avut probleme cu el, al meu e un model mai vechi dar e modificat putin, destul de mult inaltat... nu pot sa am mari pretentii de la el, are 14 ani, dar nici nu ma plang.....e pt offroad, santiere, iarna pe drumuri mai accidentate....e ok.
probabil il mai tin doar pana in primavara, cand ii expira ITP-ul, il pun pe platforma si in Germania cu el la vanzare! aici in tara nu am cum sa il vand din cauza taxei de inmatriculare, motiv pt care il si tin inmatriculat pe Germania

eu, dupa cum i-am spus di lui Stefan, nu am avut probleme cu el, al meu e un model mai vechi dar e modificat putin, destul de mult inaltat... nu pot sa am mari pretentii de la el, are 14 ani, dar nici nu ma plang.....e pt offroad, santiere, iarna pe drumuri mai accidentate....e ok.
probabil il mai tin doar pana in primavara, cand ii expira ITP-ul, il pun pe platforma si in Germania cu el la vanzare! aici in tara nu am cum sa il vand din cauza taxei de inmatriculare, motiv pt care il si tin inmatriculat pe Germania
Dare to be different!
ex MINI Cooper S R56
ex MINI Cooper S R56
Nu am avut de unde sa pun o poza cu masina mea dar in principiu arata exat ca asta.Aceeasi culoare si in 5 usi cu aparatorile de noroi nevopsite si praguri din metal negru.Exact ca cea din poza.
CT-24-MYN